Eskişehirspor'un kuruluşunun 50. yılı kutlamaları

İlk ve orta öğretim öğrencilerine yönelik "Bana esmeyi anlat" adlı şiir, resim ve kompozisyon yarışmasının protokolü imzalandı

Eskişehirspor'un kuruluşunun 50. yılı kutlamaları
Eskişehirspor'un kuruluşunun 50. yılı kutlamaları
GİRİŞ 06.03.2015 15:44 GÜNCELLEME 06.03.2015 15:44

Eskişehirspor'un kuruluşunun 50. yılı dolayısıyla ilk ve orta öğretim öğrencilerine yönelik düzenlenen "Bana esmeyi anlat" adlı şiir, resim ve kompozisyon yarışmasının protokolü imzalandı.

Vali Güngör Azim Tuna, protokol töreninde yaptığı konuşmada, öğrenciler arasında yapılacak resim şiir ve kompozisyon yarışmasının mayıs ayında tamamlanacağını söyledi.

Spor ve eğitim faaliyetlerini birbirinden farklı düşünmediklerini belirten Tuna, şunları kaydetti:

"Proje, iki sektör arasındaki ilişkiyi ortaya koymak ve çocuklarımızın hayal dünyasında bu konudaki farkındalığı artırmayı amaçlıyor. Eskişehirspor, kentimizin en önemli marka değerlerinden. Yarışmaya dereceye giren çocuklarımıza ödül verilecek. Süreci koordinasyon komitesi yönetecek. Yaklaşık 3 aylık dönem içinde güzel bir çalışma ortaya çıkacak. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan da Eskişehirspor'a verdiği desteklerden dolayı Tuna'ya teşekkür etti.

Kulübün kuruluşunun 50. yıl kutlamaları kapsamında birçok projeye imza atacaklarını dile getiren Hoşcan, "Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eskişehir Valiliği ile böyle güzel bir çalışmaya imza attık. 50. yılı dolu dolu geçireceğiz. İnşallah önümüzdeki sezon yeni stadımızda maçlarımızı oynayacağız. 50. yılımızı sportif başarıyı da arkamıza alarak en iyi şekilde kutlamak istiyoruz. Bu tür projeleri gençlerdeki Eskişehirspor sevdasını ortaya çıkarmayı amaçlıyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Tuna ile Hoşcan, Valililik, Eskişehirspor Kulübü ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki protokolü imzaladı.

KAYNAK: AA