Gümüşhane Torul Gençlik, Fenerbahçe Grundig maçına hazır

Antrenör Terzi: "Zor bir karşılaşma olacak ancak saha avantajımızı en iyi şekilde kullanarak taraftarlarımızın da desteğiyle puan alacağımıza inanıyorum"

Gümüşhane Torul Gençlik, Fenerbahçe Grundig maçına hazır
Gümüşhane Torul Gençlik, Fenerbahçe Grundig maçına hazır
GİRİŞ 06.03.2015 12:39 GÜNCELLEME 06.03.2015 12:39

Voleybol Erkekler 1. Ligi'nde yarın Fenerbahçe Grundig ile evinde karşılaşacak Gümüşhane Torul Gençlik'in antrenörü Ümit Terzi, karşılaşmanın zor olacağını ancak saha avantajını en işi şekilde kullanarak ve taraftarların desteğiyle puan alacaklarına inandığını söyledi.

Terzi, AA muhabirine, Fenerbahçe Grundig'in şampiyonluğa oynayan güçlü bir rakip olduğunu belirtti. Kendilerinin de ligde kalma mücadelesi verdiğini vurgulayan Terzi, "Güçlü rakibimizden alacağımız puan ya da puanlar bizim için altın değerinde olacak" dedi.

Karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını, oyuncuların moralinin çok iyi olduğunu ifade eden Terzi, "Rakibimizin gücü bizi korkutmuyor. Eğer biz oyunumuzu sahaya yansıtırsak amacımıza ulaşırız. Hedefimiz Fenerbahçe Grundig'i yenmek üzerine" diye konuştu.

Ümit Terzi, sekiz yıldır ligde mücadele ettiklerini kaydederek, "Fenerbahçe ile ilk kez karşılaşmıyoruz. Güçlü rakibimizden puanlar aldığımız karşılaşmalar da oldu. Zor bir karşılaşma olacak ancak saha avantajımızı en iyi şekilde kullanarak taraftarlarımızın da desteğiyle güçlü rakibimizden puan alacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA