Albimo Alanyaspor, Denizlispor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Albimo Alanyaspor Kulübü Başkanı Çavuşoğlu: - "Denizlispor şu an itibarıyla kümede kalma mücadelesi veriyor. Bu maçı bir çıkış maçı olarak görüyor. Bizim için zor bir maç olacak ama biz takımımıza güveniyoruz"

Albimo Alanyaspor, Denizlispor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Albimo Alanyaspor, Denizlispor maçı hazırlıklarını sürdürdü
GİRİŞ 05.03.2015 17:07 GÜNCELLEME 05.03.2015 17:07

PTT 1. Lig takımlarından Albimo Alanyaspor, Denizlispor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde yapılan antrenmana turuncu-yeşilli ekip, ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman, kanat versiyonları ve şut çalışmasıyla tamamlandı. Antrenmana, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Koray dışında tüm futbolcular katıldı.

Albimo Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak iyi durumda olduklarını söyledi. İçerideki Altınordu maçının çok iyi olacağı beklentilerini gerçekleştirdiklerini kaydeden Çavuşoğlu, "Altınordu maçını, 3 puan alarak kayıpsız atlattık ama Denizli'de çok daha önemli bir maçımız var" dedi.

Denizlispor'un alt sıralarda çıkış aradığını, kendilerinin de üst sıralardaki hedefleri doğrultusunda devam etmek istediklerini belirten Çavuşoğlu, kendilerini çok zor bir maçın beklediğini bildiklerini dile getirdi. Rakiplerinin çok iyi bir kadrosu olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, "Denizlispor şu an itibarıyla kümede kalma mücadelesi veriyor. Bu maçı bir çıkış maçı olarak görüyor. Bizim için zor bir maç olacak ama biz takımımıza güveniyoruz" diye konuştu.

Takımda sezonu kapatan Koray dışında eksik oyuncularının olmadığını kaydeden Çavuşoğlu, sahaya çıkacak ilk 11'in en iyi şekilde mücadele edeceğine inandığını söyledi.

KAYNAK: AA