Duygun Yarsuvat sağlık durumu nasıl - Galatasaray

Hastaneye kaldırılan Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'ın tedavisi devam ediyor. Peki Duygun Yarsuvat'ın en son sağlık durumu nedir?

Duygun Yarsuvat sağlık durumu nasıl - Galatasaray
Duygun Yarsuvat sağlık durumu nasıl - Galatasaray
GİRİŞ 04.03.2015 17:32 GÜNCELLEME 04.03.2015 17:32

Baş dönmesi rahatsızlığı nedeniyle dün kontrol altına alınan Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat'ın tedavisi devam ediyor. Galatasaray başkanı Duygun Yarsuvat'ın en son sağlık durumu nasıl? 

 

HABER7 SPOR

Duygun Yarsuvat en son sağlık durumu nedir?

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Nöroloji Bölümü'nde müşahede altında tutulan ve geceyi de burada geçiren Duygun Yarsuvat'ın tetkikleri yapılıyor. Yarsuvat'ın bu geceyi de hastanede geçirme ihtimalinin bulunduğu kaydedildi.

Yarsuvat'ın basın danışmanı Dilek Bil yaptığı açıklamada, "Yapılan tüm kontrollerin ve testlerin sonuçları iyi çıkıyor. Sayın Yarsuvat'ın durumu gayet iyi. Bugün akşama kadar hastanede kalacak. Belki kontrol amaçlı olarak geceyi de burada geçirebilir" ifadelerini kullandı.

Duygun Yarsuvat kimdir?

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü seçimli genel kurulunda Alp Yalman'dan sonra başkanlığa aday olan Duygun Yarsuvat'ı yakından tanıyın...

Galatasaray Kulübü'nün 25 Ekim'deki seçimli genel kurulunda Alp Yalman'ın ardından başkanlığa aday olan Duygun Yarsuvat hakkında bilmeniz gerekenler burada...

18 Ağustos 1937 yılında İstanbul'da doğan Yarsuvat, Orta öğrenimini İstanbul, Galatasaray Lisesi’nde (1948-1957) tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1961 yılında mezun oldu.

Yarsuvat, çalışmalarını 1967 yılında Amerika’da Columbia Üniversitesi’nde Karşılaştırmalı Hukuk Mastırı; 1978 yılında da İsviçre’de Cenevre Uluslararası Çalışma Örgütü kapsamında sürdürdü.

İstanbul Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Galatasaray Üniversitesinde öğretim üyeliği yapan Yarsuvat, aynı zamanda Türk Ceza Hukuku Derneği'nin de başkanı.

Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi dekanlığı görevinde de bulunan Duygun Yarsuvat, Aralık 2003'te GSÜ rektörlüğüne aday olmuş ve 2004 yılındaki seçimlerin ardından rektörlüğe seçilmiş ve bu görevini 2008 yılına kadar sürdürmüştü.

Profesör Dr. Duygun Yarsuvat'ın birden fazla bilimsel kitabı, onlarca Türkçe, Fransızca, İngilizce makaleleri bulunuyor.