Antalyaspor'da, Samsunspor maçı hazırlıkları

Teknik Direktör Şimşek: "Samsunspor​'un eksiklerine göre antrenman yapacağız ve üç puanla döneceğiz"

Antalyaspor'da, Samsunspor maçı hazırlıkları
Antalyaspor'da, Samsunspor maçı hazırlıkları
GİRİŞ 03.03.2015 18:51 GÜNCELLEME 03.03.2015 18:51

PTT 1. Lig'de Antalyaspor, Samsunspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Yusuf Şimşek yönetiminde, Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman koşu ile başladı. Futbolcular sonrasında dar alanda kısa pas çalışması gerçekleştirdi.

Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde kalmak için mücadele eden Manisaspor'u mağlup etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Antalyaspor'da ilk maçına çıktığını dile getiren Şimşek, şunları söyledi:

"İlk maçlar zor olur. İki maçı üst üste kaybetmiş bir takım vardı. Manisaspor maçına kısa sürede iyi hazırlandık. Çocuklar sahada ellerinden geleni yaptılar. Manisa ligde kalmak için biz de şampiyonluk için mücadele verdik. Onun için zorlu bir maçtı. Zor da olsa kazanmasını bildik. Bana göre en zor maçımızı geride bıraktık."

Ligin şampiyonu olmak için mücadele ettiklerini belirten Şimşek, "İlk prensibimiz gol yememek. Bundan sonra oynayacağımız her maç zor olacak" dedi.

Samsunspor'u da değerlendiren Şimşek, "Bana göre Samsunspor ligin en kaliteli takımlarından bir tanesi ama ligin en kaliteli takım biziz. Samsun'u analiz ettik. Maçını izledik. Rakibin eksiklerine göre antrenman yapacağız ve üç puanla döneceğiz" ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA