Muhammet Demir golü unuttu

Ligin en az gol atan iki takımından biri olan Gaziantepspor'un gol yollarındaki en etkili silahı olarak dikkati çeken Demir, 4 haftadır fileleri havalandıramadı

Muhammet Demir golü unuttu
Muhammet Demir golü unuttu
GİRİŞ 03.03.2015 10:17 GÜNCELLEME 03.03.2015 10:17

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'u sezon başından beri attığı gollerle takımını sırtlayan Muhammet Demir, 4 haftadır suskun kaldı.

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, bu sezon attığı 8 gol ve 1 asistle takımının topladığı 27 puanda önemli pay sahibi olan Muhammet Demir, son olarak ligin 18. haftasında Medicana Sivasspor maçında gol kaydetti.

Karşılaşmanın 27. dakikasında attığı golle takımını mağlubiyetten kurtaramasa da performansıyla dikkati çeken genç golcü, devam eden haftalarda sırasıyla Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Fenerbahçe, İstanbul Başakşehir ve Kasımpaşa maçlarında ilk 11'de forma giydi.

90'ar dakika oynadığı maçlarda fileleri havalandıramayan golcü futbolcu, asist de yapamayarak son 4 haftada "suskun golcü" haline geldi.

En golcü isim

Gaziantepspor, geride kalan 22 haftada 21 kez rakip fileleri havalandırdı.

Ligde Torku Konyaspor'dan sonra en az gol atan 2. takım unvanına sahip olan kırmızı-siyahlı ekibin gollerini 6 isim kaydetti. Bu futbolcuların arasında da en golcü isim Muhammet Demir oldu.

Bu sezon 8 kez gol sevinci yaşayan Demir'i 3'er golle Chico, Chibuke ve Erdem Şen takip etti. Takımın geri kalan 4 golünü ise Mustafa Durak ile devre arasında takımdan ayrılan Oğulcan Çağlayan kaydetti.

Sözleşmesi 2017'ye kadar

Devre arasında adı birçok kulüple anılan Demir, Bursaspor alt yapısında yetişmiş ve 24 Mayıs 2009'da Gaziantepspor ile oynanan müsabakanın son 4 dakikasında Bursaspor formasıyla oyuna girerek ilk Süper Lig maçına çıkmıştı.

2010-2011 sezonunun devre arasında Gaziantepspor'a bedelsiz transfer olan 23 yaşındaki futbolcu, lig öncesi hazırlık maçlarında dikkatleri üzerine çekmişti.

Bunun üzerine kırmızı-siyahlı yönetim de Demir'in sözleşmesini 2016-2017 sezonu sonuna kadar uzatmıştı.

KAYNAK: AA