Orduspor, Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarına başladı

Kulüp idari menajeri Şener: "Ligde var olma mücadelesini sonuna kadar sürdüreceğiz"

Orduspor, Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarına başladı
Orduspor, Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarına başladı
GİRİŞ 02.03.2015 18:07 GÜNCELLEME 02.03.2015 18:07

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, hafta sonu sahasında yapacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Hüseyin Özcan yönetiminde Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

Futbolcuların, yarı sahada pas ve şut çalışması yaptığı antrenmana, sakatlıkları bulunan kaleci Göksu Hasancik ile Batuhan Şenel katılmadı.

Kulüp idari menajeri Selim Şener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şartların zor olduğunu ancak ligde var olma mücadelesini sonuna kadar sürdüreceklerini söyledi.

Hafta sonu Şanlıurfaspor ile karşılaşacaklarını belirten Şener, bu maçın hazırlıklarına moralsiz başladıklarını ifade etti.

Herkes tarafından bilinen sıkıntıları kamuoyuyla tekrar paylaşma gereği duymadıklarını dile getiren Şener, "Şanlıurfaspor bu ligin en iyi takımlarından biri. Bizim içinde bulunduğumuz durum da ortada. Sakat oyuncularımız var ama maç gününe kadar iyileşmelerini ümit ediyoruz. Hafta sonu sahaya çıkıp elimizden geleni yapacağız" dedi.

Ligde son iki haftadır farklı skorla mağlup olduklarını anımsatan Şener, bu nedenle Şanlıurfaspor maçında taraftarların desteğiyle sahadan iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA