Türkiye Basketbol Gençler Kız - Erkek Birinciliği

Gençlik ve Spor Bakanlığı, okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlen Türkiye Basketbol Gençler Kız - Erkek Birinciliği müsabakaları Samsun'da başladı

Türkiye Basketbol Gençler Kız - Erkek Birinciliği
Türkiye Basketbol Gençler Kız - Erkek Birinciliği
GİRİŞ 02.03.2015 16:56 GÜNCELLEME 02.03.2015 16:56

Gençlik ve Spor Bakanlığı, okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlen Türkiye Basketbol Gençler Kız - Erkek Birinciliği müsabakaları Samsun'da başladı.

Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda yapılan açılış törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü şube müdürleri, İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan, çok sayıda sporcu ve antrenör katıldı.

Beş ilden yaklaşık 200 sporcunun katıldığı 7 Mart'ta sona erecek müsabakaların ilk 3 günü grup elemeleri, 4. ve 5. günü çapraz elemeler yapılacak. Son gün ise final müsabakaları gerçekleştirilecek.

Türkiye Basketbol Gençler Kız - Erkek Birinciliği yarışmalarında birinci olan kız ve erkek okul takımları 17 - 25 Nisan tarihinde Fransa'nın Limoges şehrinde düzenlenecek Dünya Okullararası Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etme hakkı elde edecek.

KAYNAK: AA