Trabzonspor Medical Park, Markovic'in sözleşmesini 2 sezon daha uzattı

Kulüp başkanı Hopikoğlu: "Antrenörümüz Nenad Markovic ile 2 yıl daha anlaşmaya vardık. Ümit ediyorumki ligde ve EuroChallenge Kupası'nda onunla belirlenen hedeflere ulaşacağız"

Trabzonspor Medical Park, Markovic'in sözleşmesini 2 sezon daha uzattı
Trabzonspor Medical Park, Markovic'in sözleşmesini 2 sezon daha uzattı
GİRİŞ 02.03.2015 13:13 GÜNCELLEME 02.03.2015 13:13

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Medical Park, Boşnak çalıştırıcısı Nenad Markovic'in sözleşmesini 2 sezon daha uzattı.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre, Ankara'da kulüp başkanı Abiş Hopikoğlu ve kulüp genel menajeri Nihat Mala'nın hazır bulunduğu imza töreninde, sezon sonunda sözleşmesi bitecek Markovic ile 2 sezonluk daha sözleşme imzalandı.

Kulüp başkanı Hopikoğlu, imza töreninde yaptığı konuşmada, Nenad Markovic'in hedefleri doğrultusunda doğru, başarılı ve hırslı bir antrenör olduğunu belirterek, "Bilhassa takımımızın EuroChallenge Kupası'nda 12 maçta aldığı 11 galibiyetle ülke tanıtımına ve prestijine yaptığı katkı, onur ve gurur verici. Nenad Markovic ile 2 yıl daha anlaşmaya vardık. Ümit ediyorumki ligde ve EuroChallenge Kupası'nda onunla belirlenen hedeflere ulaşacağız" ifadesini kullandı.

Markovic de Trabzon şehrinin ve Trabzonspor camiasının tartışılmaz bir büyüklüğünün olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Türkiye'de olmaktan çok mutluyum, Trabzon şehri deyince insanın aklına ilk olarak futbol şehri geliyor. Heyecanlı, hırslı, başarı isteyen bir şehir Trabzon. Yeşil ve mavinin buluştuğu bu güzel şehre ve insanlarına basketbol adına güzel şeyler yaşatmak istiyorum."

KAYNAK: AA