Maçın ardından

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Özköylü:

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 01.03.2015 21:48 GÜNCELLEME 01.03.2015 21:48

PTT 1. Lig'de sahasında Osmanlıspor ile 1-1 berabere kalan Şanlıurfaspor'da teknik direktör Osman Özköylü, "Kazanmayı çok istiyorduk ve bütün planlarımızı da bunun üzerine yaptık ancak 1 puan aldık" dedi.

Özköylü, maçın ardından yaptığı açıklamada, ilk yarı özellikle orta sahada yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle rakibe pozisyonlar verdiklerini söyledi. Takımın ikinci yarıda yaptıkları oyuncu değişiklikleriyle oyunda dengeyi kurduğunu ifade eden Özköylü, oyun üstünlüğü kurmalarına rağmen galibiyet elde edemediklerini belirtti.

Özköylü, zor bir rakip karşısında 1 puan aldıklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"İkinci yarıda maçı kazanacak pozisyonlar da bulduk ve penaltıdan golü de attık. İkinci yarı oynadığımız oyun beni çok mutlu etti. Oyuncularımın ikinci yarıda oyunu bırakmadan sonuna kadar kovalaması beraberlikten sonra galibiyeti getirebilecek pozisyonları bulması bizim adımıza sevindirici bir durum. Kazanmayı çok istiyorduk ve bütün planlarımızı da bunun üzerine yaptık ancak 1 puan aldık. Her hafta üstüne koyarak gidiyoruz göreve geldiğim ilk maç olan Elazığspor ile bugünkü maç arasında dağlar kadar fark var. Çok daha iyi olacağız ben takımıma güveniyorum. Biraz eksiklerimiz var onları da tamamladığımız zaman birkaç hafta sonra herkesin korkacağı bir takım olacağız buna inanıyorum. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum olağanüstü bir mücadele gösterdiler."

Osmanlıspor cephesi

Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ise ilk yarı daha üstün bir oyun oynadıklarını ancak buldukları pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi.

İkinci yarıda Şanlıurfaspor takımının daha iyi oynadığını belirten Tütüneker, "İlk yarı biz ikinci yarı ise Şanlıurfaspor etkili oldu. İki takım da maçı kazanabilirdi ancak buradan 1 puanla ayrıldık. Her iki takım da yoluna devam ediyor" dedi.

KAYNAK: AA