Atletizm: Okullararası Kros Türkiye Şampiyonası

Atletizm Federasyonunca Diyarbakır'da düzenlenen ve 446 sporcunun yarıştığı müsabakalarda bazı sporcular baygınlık geçirdi

Atletizm: Okullararası Kros Türkiye Şampiyonası
Atletizm: Okullararası Kros Türkiye Şampiyonası
GİRİŞ 01.03.2015 16:48 GÜNCELLEME 01.03.2015 16:48

Atletizm Federasyonu tarafından Diyarbakır'da düzenlenen Okullararası Atletizm Kros Türkiye Şampiyonası'nda bazı sporcular baygınlık geçirdi.

Seyrantepe Spor Tesisleri'nde gerçekleşen müsabakalara, 41 ilden 103 takım katıldı. 446 sporcu ve 70 atletizm hakeminin görev yaptığı yarışmalar, yıldız kızlar, yıldız erkekler, genç kızlar ve genç erkekler olmak üzere 4 kategoride gerçekleşti.

Büyük çekişmeye sahne olan yarışmalarda, fenalaşan bazı sporcular baygınlık geçirdi. Sağlık görevlilerinin müdahalesiyle kendilerine gelen sporcular, arkadaşları ve antrenörlerinin yardımıyla parkur alanından ayrıldı.

Yıldız erkekler kategorisinde yarışı tamamlayan iki sporcu arasında kavga çıktı. Kavga eden sporcuları, hakem ve antrenörler ayrıştırdı.

Atletizm Federasyonu Diyarbakır İl Temsilcisi Azamettin Özaydoğdu, yaptığı açıklamada, önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptıklarını söyledi.

Çok sayıda ilden 446 sporcunun yarıştığı atletizm müsabakalarına iyi bir ev sahipliği yaptıklarını belirten Özaydoğdu, "Heyecanlı ve güzel bir yarışma oldu. Şampiyonada dereceye giren tüm sporcu ve takımları kutluyorum" dedi.

Konuşmaların ardından, yarışmalarda dereceye giren takımlara kupa, sporculara ise madalya ve başarı belgesi verildi.

KAYNAK: AA