Maçın ardından

Kayserispor Teknik Sorumlusu Seçme: "3-0 öndeyken ikinci yarıda 3 gol yedik ve maç berabere bitti"

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 28.02.2015 21:00 GÜNCELLEME 28.02.2015 21:00

Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Seçme, 3-0 öne geçtikleri adana Demirspor maçını yedikleri basit gollerle 3-3 berabere tamamladıklarını söyledi.

Seçme, maçın ardından katıldığı basın toplantısında taraftarlarına galibiyet hediye etmeyi çok istediklerini ancak bunu başaramamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Yedikleri basit goller sonucunda kazanabilecekleri maçı berabere bitirmenin üzüntü verici olduğunu dile getiren Seçme, şunları kaydetti:

"3-0 öne geçtiğimiz ve ilk yarısını mükemmel oynadığımız müsabakada maalesef ikinci yarıda istediğimiz oyun formatını sahaya yansıtamadık. 3-0 öndeyken ikinci yarıda 3 gol yedik ve maç berabere bitti. Bu maçı kazanmış olsaydık büyük avantaj elde edecektik. Lig bitmiyordu ama büyük avantajımız olacaktı. Yediğimiz basit gollerle maalesef berabere kaldık. Hatalardan ders çıkartarak ilerleyen haftalardaki maçları kazanmak istiyoruz."

Maçın hakemini eleştiren Seçme, "Yediğimiz birinci ve ikinci golde fauller vardı, hakem bunları vermedi avantaj uyguladı. Hakem arkadaşa bunlar yakışmadı" dedi.

Adana Demirspor cephesi

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise Kayserispor gibi güçlü bir takım karşısında 3-0 geriye düşmelerine rağmen skoru 3-3'e getirmenin büyük başarı olduğunu ifade etti.

Maçın ilk yarısında kötü futbol ortaya koyduklarını dile getiren Karaman, "Güzel müsabaka oldu. Kayserispor oyunun dengeli gittiği bölümde 2 gol buldu. Bizim beklediğimiz goller değildi. İlk yarı futbol oynamaya gayret etsek de arzu ettiğimiz gibi geçmedi. İkinci yarı yediğimiz golle başladı, anlamsız bir gol yedik ancak futbolun içerisinde bu var. Takımımız bir direniş gösterdi, duruş sergiledi" diye konuştu.

Basit goller yemeseler maçın sonucunun daha farklı olabileceğini anlatan Karaman, "Kayserispor gibi takıma 3-0 geriden gelip 3-3'e getirmek, pes etmemek bizim için sevindirici. Biz takımımızdaki potansiyeli zaten biliyoruz. Ama basit gol yeme hastalığına biraz daha çalışmamız gerekecek. Bu direnç, bu mücadele, bu azim var ama çok komik basit goller yiyoruz" ifadelerini kullandı.

Karaman, maç boyunca takımlarını destekleyen taraftarlarına da teşekkür etti.

KAYNAK: AA