Potada maçın ardından

Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Zdovc: "İyi bir maç çıkardık ama hücumda ve savunmada çok saçma hatalar yaptık"

Potada maçın ardından
Potada maçın ardından
GİRİŞ 28.02.2015 19:40 GÜNCELLEME 28.02.2015 19:40

Türkiye Basketbol Liginde Darüşşafaka Doğuş'a 72-69 yenilen Royal Halı Gaziantep'in basşantrenörü Jurij Zdovc, hücumda ve savunmada saçma hatalar yaptıklarını söyledi.

Zdovc, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakibini kutlayarak, "Bu sonucun nedenini bir türlü çözemiyorum. Resmen kendimizle mücadele ediyoruz. İyi bir maç çıkardık ama hücumda ve savunmada çok saçma hatalar yaptık" dedi.

Yapılan son transferlerle daha iyi hale geldiklerini anlatan Zdovc, tüm çabalarının galibiyeti ulaşmaya yetmediğini kaydetti.

Darüşşafaka Doğuş cephesi

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti de karşılaşmanın çok keyifli geçtiğini, bu yüzden de her iki takımın yürekten tebriği hak ettiğini belirtti.

Maçın baştan sona sürekli 4-5 sayılık farklarla her iki tarafa gidip geldiğini anlatan Mahmuti, "Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Çünkü 4-5 maçı çok küçük farklarla kaybettik. Gaziantep deplasmanında ise son dakikada farklı mağluptuk. Böyle bir durumda maçı çevirmek zordur. Buna rağmen oyuncularım mücadeleden hiç kopmadılar. Bu yüzden oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu.

KAYNAK: AA