Amasya Taşova YiBO'da hedef galibiyet

Sportif Direktör Şenel: - "İlerleyen haftalarda korkulu rüya görmek istemiyorsak seri galibiyetler almak zorundayız"

Amasya Taşova YiBO'da hedef galibiyet
Amasya Taşova YiBO'da hedef galibiyet
GİRİŞ 27.02.2015 16:46 GÜNCELLEME 27.02.2015 16:46

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde 3 maçtır galip gelemeyen Amasya Taşoba YİBO, Gençlerbirliği karşısına galibiyet için çıkacak.

Takımın sportif direktörü Sercan Şenel, yaptığı açıklamada, hafta içinde oynadıkları Beşiktaş Mogaz maçında ligdeki 9. yenilgilerini aldıklarını belirtti.

Ligde 19 puanla 6. sırada olduklarını ifade eden Şenel, "Beşiktaş zor bir deplasman. Türkiye liglerinin üzerinde bir ekip. Geniş bir kadrosu var. Farklı alternatiflerle rakiplerinin işini zora sokan bir takım. Kazanma hedefiyle gittiğimiz bir maç değildi" dedi.

Şenel, hafta sonu sahalarında puan cetvelinde 1 puan gerilerinden gelen Gençlerbirliği ile karşılaşacaklarını, sakat oyuncuların oynayacak duruma geldiğini dile getirdi.

Takımın 3 maçtır galip gelemediğini anlatan Şenel, "Bundan sonra oynayacağımız her maç bizim için çok önemli. İlerleyen haftalarda korkulu rüya görmek istemiyorsak seri galibiyetler almak zorundayız. Taraftarımızın da desteğiyle bu maçtan galip gelip çıkışa geçmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA