Tanju Çolak hangi şehirden aday adayı olacak?

Her seçim öncesi aday adaylığına alıştığımız Tanju Çolak yine AK Parti'den aday adayı olmaya hazırlanıyor.

Tanju Çolak hangi şehirden aday adayı olacak?
Tanju Çolak hangi şehirden aday adayı olacak?
GİRİŞ 14.02.2015 13:40 GÜNCELLEME 14.02.2015 13:40
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Tanju Çolak, "Önümüzdeki hafta sonuna kadar Samsun'dan veya İstanbul'dan aday adayı olduğumu açıklayacağız" dedi.

Eski milli futbolcu ve Avrupa gol kralı Tanju Çolak, Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) 6. Bölge Başkanı Köksal Akman ve yönetim kurulu üyeleriyle bir kafeteryada basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan SADEF 6. Bölge Başkanı Köksal Akman, 20 bin üyesi bulunan SADEF'in milletvekili adayının Tanju Çolak olduğunu söyledi. Çolak'ı, hangi partiden aday olursa olsun destekleyeceklerini belirten Akman, Çolak'ın Samsun veya İstanbul'dan aday olmasını istediklerini ifade etti.

Tanju Çolak ise SADEF'in kendisini milletvekili adayı olarak göstermesi ve desteklemesinden mutluluk duyduğunu vurguladı.

Gittiği her yerde gördüğü ilginin kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren Çolak, "Futbolumla, aldığım ödüllerle insanları nasıl mutlu ettiysem bundan sonra da milletimize yardım ederek mutlu etmek istiyorum. Millete hizmet etmek istiyorum. Ben de milletvekili adayı olmak istiyorum" ifadesini kullandı.

Çolak, adaylığını AK Parti'den koymayı düşündüğünü belirterek, "AK Parti'ye üyeliğim de var. Önümüzdeki hafta sonuna kadar Samsun'dan veya İstanbul'dan aday adayı olduğumu açıklayacağız. Özellikle ben Samsun ve Samsunspor'un askeriyim. Samsunlu olmaktan gurur duyuyorum ama milletvekili aday adaylığım Samsun mu olur İstanbul mu olur bilmiyorum. Yapacağımız istişarelerle bunu belirleyeceğiz" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • istiyorsa 9 yıl önce Şikayet Et
    olsun diyeceğim ama vekil olduktan sonra milleti bırakıp kaçıyorlar ..Bulara güven olmuyor .Ak Parti malum bir kaçma olayı yaşadı zaten
    Cevapla
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Amma değerli birisi, herkes de onu görmek istiyordu zaten. Kaçak mercedesten hapis yatan bir ismin AkParti den milletvekili olması, yolsuzluk suçlamalarının gırla gittiği bir atmosferde çok pirim yapar! Ülkeye hizmet etmek istiyorsan geçmişine bakıp fazla ortalıkta dolaşma. Kral dediğimiz isimlerin hapislerde sürtmesini çocuklarımıza anlatmakta güçlük çekerken, böyle bir ismi milletvekili seçtiğimizi çocuklarımıza hiç anlatamayız.
    Cevapla
  • malatyalı 9 yıl önce Şikayet Et
    2. bir hakan şükretmeyen vakası yaşamayalım
    Cevapla
  • bulut 9 yıl önce Şikayet Et
    ilkemiz..işi ehline veriniz..
    Cevapla
  • musa 9 yıl önce Şikayet Et
    millete hizmet etmek istiyormuş! seçim zamanı hele hele vekil seçimlerinde ne kadar da çoğalıyor millete hizmet sevdalısı!
    Cevapla
  • Zeynel Karaca 9 yıl önce Şikayet Et
    aynen ya :) hele şu devlette üst kademelerde görev yapanlar(bürokrat tayfası) ne kadar da vatansever insanlarmış!hepsi bu vatana daha iyi hizmet edebilmek için istifa kuyruğuna girdiler!bu dünyayı en çok da bu yüzden sevmiyorum zaten.herkes menfaatini düşünüyor.arada istisnalar vardır ama geneli böyle maalesef.
    Cevapla
  • Kubilay devrim 9 yıl önce Şikayet Et
    Ya yeter tanju bu seçim bari aday olma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle