Maçın ardından

Altınorduspor Teknik Direktörü Eroğlu : "Çok koştuk kazandık, 9 puan değerinde bir galibiyet aldık"

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 01.02.2015 21:11 GÜNCELLEME 01.02.2015 21:11

PTT 1. Lig'de Manisa 19 Mayıs Stadında Bucaspor'u 1-0 mağlup eden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "9 puan değerinde bir galibiyet aldıklarını" söyledi.

Eroğlu, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, derbisi havasındaki karşılaşmanın İzmir'deki statların zemininin kötü olması nedeniyle Manisa'da oynamak zorunda kaldıklarını belirtti.

Bütün çalışmalarını galibiyet üzerine yaptıklarını kaydeden Eroğlu, şunları ifade etti:

"Rakibin gücünü de analiz ettik. Maçın ilk yarısına iyi başladık. Penaltıdan golü bulduk. Tabi ki daha güvenli oynamaya başladık. Elektriklerin kesilmesiyle konsantrasyonumuzu kaybettik. Kalemizde talihsiz bir şekilde kırmızı kart, penaltı oldu. Böyle bir hata yapmamamız lazımdı. Skor avantajı bizdeydi. Çok adamla gitmeyip, güvenliği sağlamamız gerekiyordu. Kalecimizin penaltıyı kurtarması takımın motivasyonumuzu ikiye katladı. Kalan 15 dakikayı da eksik olmamıza rağmen mücadele ederek kazandık. Çok koştuk kazandık, 9 puan değerinde bir galibiyet kazandık."

Bucaspor cephesi

Bucaspor Teknik Sorumlusu Atılay Canel ise yaptığı kısa açıklamada, iki takım için de zorlu bir maç olduğunu vurgulayarak, "Bundan sonraki amacımız üst basamaklara çıkıp tehlikeli bölgeden uzaklaşmak" dedi.

KAYNAK: AA