Maçın ardından

Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri: "Tatsız ve kötü bir mağlubiyet oldu, bize yakışmayan bir sonuç olduğu ortada, bundan dolayı üzgünüz"

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 01.02.2015 16:32 GÜNCELLEME 01.02.2015 16:32

PTT 1. Lig'de sahasında Samsunspor'a 4-0 yenilen Giresunspor'da teknik direktör Erkan Sözeri, "Tatsız ve kötü bir mağlubiyet oldu, bize yakışmayan bir sonuç olduğu ortada. Bundan dolayı üzgünüz" dedi.

Sözeri, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kötü bir mağlubiyet yaşadıklarını ancak bundan sonraki maçlarda toparlanabileceklerini söyledi.

Kendileri için güzel olmayan bir sonuç aldıklarını anlatan Sözeri, "Tatsız ve kötü bir mağlubiyet oldu, bize yakışmayan bir sonuç olduğu ortada. Bundan dolayı üzgünüz" diye konutu.

Karşılaşmanın ilk yarısının, Giresun'da göreve başladığı günden bu yana oynadıkları en kötü ilk yarı olduğunu vurgulayan Sözeri, şunları söyledi:

"Maçın geneline baktığımız zaman karşılaşmanın ilk yarısı, göreve başladığım günden bu yana en kötü futbolumuzu oynadık. Ama ikinci yarıdaki futbolumuzla kazanmaya yetecek kadar iyiydi. Taki kırılma anı olan penaltı kaçtıktan sonra yine iyi oynadık, yine çevirebilirdik. Tam hamle de yapacaktık, Ziya'yı oyuna alacaktık. Orada Eser'in kırmızı kart görüp penaltı yapması maçın koptuğu andı. Hem 10 kişi kalıp hem 2-0 geriye düştüğünüz zaman... Gerisini konuşmaya bile gerek. Çünkü oyuncularımız zaten demoralize oldu. Biz toparlanacağız, ayağa kalkacağız. Nazar diyelim."

Samsunspor cephesi

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın ise Giresunspor karşısında galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Kendileri için önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Altın, şunları kaydetti:

"Ligin ikinci yarısının ilk maçı bizim için önemliydi. Ligin ilk yarısını iyi kapatmıştık. İkinci yarıya mutlaka galibiyetle başlamamız lazımdı. Biz buraya üç puan için gelmiştik. Üç puanı da aldık. Bunu başardığımız için mutluyuz. Biz hedefi olan bir ekibiz. Yukarıya oynuyoruz. Futbolcularımı kutluyorum. Hafta hafta düşünüp hedefimize ulaşacağız."

KAYNAK: AA