Bölgesel Voleybol Şampiyonası

Grubu birinci sırada tamamlayan "Malatya Öncü ve İzcilik Gençlik", play-off'ta mücadele edecek

Bölgesel Voleybol Şampiyonası
Bölgesel Voleybol Şampiyonası
GİRİŞ 01.02.2015 13:16 GÜNCELLEME 01.02.2015 13:16

Malatya'da düzenlenen Erkekler Bölgesel Voleybol Şampiyonasında grubu birinci sırada tamamlayan "Malatya Öncü ve İzcilik Gençlik", play-off'ta mücadele etmeye hak kazandı.

Bölgesel lig müsabakaları kapsamında Malatya Grubu'ndaki maçlar tamamlandı. Battalgazi Spor Salonunda düzenlenen müsabakaların son gününde, Malatya Öncü ve İzcilik Gençlik ile Elazığ Akçakiraz Belediye, grup liderliği için karşı karşıya geldi. Müsabakayı 3-1 kazanan Malatya Öncü ve İzcilik Gençlik, grubu birinci tamamladı.

Böylece, Malatya Öncü ve İzcilik Gençlik, 13-15 Şubat tarihlerinde Adıyaman'ın Kahta ilçesinde yapılacak Voleybol 3. Lig'e çıkma final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Malatya Öncü ve İzcilik Gençlik Voleybol Kulübü Başkanı Cengiz Uğur, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, sağlıklı ve topluma faydalı bireyler yetiştirme adına sportif faaliyetlere önem verdiklerini söyledi.

Bölgesel ligde Malatya Grubu'nda oynanan müsabakalar sonucunda birinci olduklarını belirten Uğur, "Malatya Grubu'ndaki müsabakalar bir hayli çekişmeli geçti. Elazığ Akçakiraz Belediye'yle oynadığımız müsabakayı 3-1 kazandık ve play-off'a gitme hakkını elde ettik. Play-offta da elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

KAYNAK: AA