Potada maçın ardından

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Sarıca: "Maça konsantre olmadığımız bir gerçek"

Potada maçın ardından
Potada maçın ardından
GİRİŞ 31.01.2015 20:10 GÜNCELLEME 31.01.2015 20:10

Türkiye Basketbol Ligi'nde NSK Eskişehir Basket'i 82-76 mağlup eden Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, "Maça konsantre olmağımız bir gerçek" dedi.

Sarıca, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, kazanmalarına rağmen iyi oynamadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Maça iyi başladık ama konsantre olmadığımız bir gerçek. Oyuncu değişiklikleriyle ritim kaybı yaşadık. Rakiplerimizin kaybettiği haftada kazandığımız 2 puan için mutluyuz. Bugüne kadar tempomuzu, basketbolumuzu sahaya yansıtmadan kazandık, bunu tekrar konuşmamız lazım."

NSK Eskişehir Basket Başantrenörü Brad Greenberg ise çok iyi bir takıma karşı oynadıklarını, rakip takımı savunmaya çalışmanın kendileri için zor olduğunu söyledi.

Takım olarak iyi mücadele ettiklerini kaydeden Greenberg, şöyle konuştu:

"Zaten ihtiyacımız olan bu, geçen haftadan daha iyiydik ama yapacak çok işimiz var. Eksik oyuncularımız geri döndüğünde daha güçlü bir takım olacağız. Bugün 4 yabancıyla oynayabildik. Genç Türk oyuncular süre buldu. Kartal agresif ve akıllı bir oyuncu, genç bir oyun kurucu için iyi bir seçenek. Buğrahan'ın skor üretme yeteneği var. Metecan'ın kendisine güvenini artırması lazım. Bunlar kulüp için önemli oyuncular."

KAYNAK: AA