Arsinspor galibiyete kilitlendi

Arsinspor, Erzincan Refahiyespor maçını taraftarlarının da desteği ile kazanmak istiyor

Arsinspor galibiyete kilitlendi
Arsinspor galibiyete kilitlendi
GİRİŞ 29.01.2015 12:09 GÜNCELLEME 29.01.2015 12:09

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Trabzon ekibi Arsinspor, ligin 2. yarısının 2. maçında kendi evinde karşılaşacak oldukları Erzincan Refahiyespor maçını taraftarlarının da desteği ile kazanmak istiyor.

Arsinspor Genel Sekreteri Muammer Şahin, arzu ettikleri sonucu elde edebilmek için, sahada ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalışacaklarını belirtti.

Düşme hattına yakın bir yerde bulunan konuk ekibin puan ya da puanlar savaşını vereceğini belirten Şahin, kendilerinin ise temkinli olacağını, bu fırsatı rakipleri Erzincan Refahiyespor’a vermemeye çalışacaklarını söyledi.

Şahin, ligde 24 puan ile 10. sırada yer aldıklarını hatırlatarak şöyle devam etti:

"Ligin alt sıralarında bulunan Erzincan Refahiyespor, bir önceki hafta kendi evlerinde oynamış oldukları Sivas 4 Eylül Belediyespor’a karşı kaybetmişlerdi. Yaralı bir ekip. Alt sıralardan uzaklaşabilme mücadelesi içerisindeler ama biz de bulunduğumuz konumdan daha yukarılara çıkmak istiyoruz. Sahamızdaki karşılaşmayı kazanmak istiyoruz. Ligde 5 galibiyetimiz var, bu sayıyı 6’ya yükseltmek istiyoruz. Galibiyet ile başladığımız ligin 2. yarısını yine galibiyet ile sürdürmek amacındayız. Bu nedenle rakibimiz Erzincan Refahiyespor’a puan vermeyeceğiz. Takımımızın moral durumu oldukça iyi. Karşılaşmaya da iyi hazırlanıyoruz. İyi bir ekip olduğumuzu bu haftada göstereceğiz."

KAYNAK: AA