Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekibi Ofspor'un teknik direktörü Kerimoğlu: " Aydınspor 1923 karşısında, bu defada istediğimizi almak istiyoruz"

Futbol: Spor Toto 2. Lig
Futbol: Spor Toto 2. Lig
GİRİŞ 29.01.2015 11:05 GÜNCELLEME 29.01.2015 11:05

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekibi Ofspor'un teknik direktörü Tolgay Kerimoğlu, "Aydınspor 1923 karşısında, bu defada istediğimizi almak istiyoruz" dedi.

Kerimoğlu, yaptığı açıklamada, deplasmanda karşılaşacakları Aydınspor 1923 karşısında başarılı futbol ortaya koyarak geçen hafta alınan 1-0'lık Fethiyespor mağlubiyetini unutmak istediklerini söyledi.

Ligin ilk devresinde mağlup etmeyi başardıkları rakiplerine karşı aynı mücadeleyi sergilemek istediklerini ifade eden Kerimoğlu, şunları kaydetti:

"Rakibimiz son maçında Keçiörengücü karşısında farklı bir mağlubiyet aldı. Bu maç, son maçlarını kaybeden 2 ekibin mücadelesi olacak. Aydındpor 1923 karşısında her zamanki oyunumuzu oynayacağız. İlk maçımızda mağlup etmeyi başardığımız Aydınspor 1923 karşısında bu defada istediğimizi almak istiyoruz. Tabiki maç kolay geçmeyecek. Ev sahibi ekip saha ve seyirci avantajını lehine kullanmaya çalışacaktır fakat biz de kayıp yaşamak istemiyoruz."

Karşılaşmada galibiyeti sonuna kadar kovalayacaklarını vurgulayan Kerimoğlu, "Bunun içinde sahada elimizden gelen her şeyi yapacağız. Rakibimiz Aydınspor 1923’ten çekinmiyoruz. Ofsporumuza yakışır futbolu ortaya koyarak puan ya da puanların peşinde olacağız" dedi.

KAYNAK: AA