Elazığspor'da Osmanlıspor maçı hazırlıkları

Elazığspor Teknik Direktörü Özat: "(Antalyaspor maçında teknik direktör Hami Mandıralı ile yaşadıkları tartışmaya ilişkin) Konuşması gerekenlerkonuştu. Yarın akşam ve hafta başında basın toplantıları düzenleyeceğim"

Elazığspor'da Osmanlıspor maçı hazırlıkları
Elazığspor'da Osmanlıspor maçı hazırlıkları
GİRİŞ 28.01.2015 22:54 GÜNCELLEME 28.01.2015 22:54

PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor, sahasında Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Ümit Özat yönetiminde, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular ısınma koşusunun ardından yenileme çalışması yaptı.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özat, Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı ile aralarındaki tartışmaya ilişkin bir gazetecinin sorusu üzerine, ortada bir tahrik olduğunu ve kendisinin cevap vermek durumunda kaldığını belirtti.

Yaşanan tartışmayla ilgili basın toplantıları düzenleyeceğini belirten Özat, şunları söyledi:

"Konuşması gerekenler konuştu. Yarın akşam ve hafta başında basın toplantıları düzenleyeceğim ve hepsine tek tek cevap vereceğim. Merak etmesinler birkaç tanesine verecek cevabım var. Onun için onlar beklesinler. Benim hiçbir şeyi unuttuğumu zannetmesinler. Gerek Antalyaspor kulübünün zat-ı muhterem başkanına, gerek hocasına..."

Önlerinde ligde bulundukları konum itibariyle önemli bir maç olduğunu ve bu maçta taraftarın desteğinin her şeyden önemli olduğunu ifade eden Özat, şöyle devam etti:

"Benim eksik olmamın çok önemi yok. Taraftarın eksik olmaması gerçekten önemli. Onlar bizim on ikinci adamımız. Maça gelenlerin hepsi bu takımı canı gönülden destekliyor. Onlar tribünde eksik olmasın, benim bir kaç maçta olmamamın önemi yok. Biz, altı aydır birlikte çalışıyoruz. Öyle ümit ediyorum ki, oyuncularım altı aydır onlara öğrettiklerimizi ve gösterdiklerimizi sahada uygulayacaklardır. Gereken puan ya da üç puanı alacaklardır."

KAYNAK: AA