Elazığspor'dan Osmanlıspor maçı öncesi taraftara çağrı

Elazığspor Kulübü basın sözcüsü Zülfü Aydıngöz, PTT 1. Lig'de cuma günü oynanacak Osmanlıspor maçı öncesi taraftara çağrıda bulunarak, zorlu karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmamalarını istedi.

Elazığspor'dan Osmanlıspor maçı öncesi taraftara çağrı
Elazığspor'dan Osmanlıspor maçı öncesi taraftara çağrı
GİRİŞ 28.01.2015 18:22 GÜNCELLEME 28.01.2015 18:22

Aydıngöz, yaptığı açıklamada, sahalarında cuma günü Osmanlıspor karşılaşacaklarını, bu karşılaşmada taraftarın desteğine ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Antalyaspor karşısında aldıkları mağlubiyetin olumsuz psikolojisini, Osmanlıspor karşısında galip gelerek üzerilerinden atmak istediklerini ifade eden Aydıngöz, şunları kaydetti:

"Takım olarak bu maça konsantre olmuş durumdayız. Cuma günü sahamızda oynayacağımız bu maçtan en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz. Buradan taraftarımıza sesleniyorum. Bu zorlu maçta onların desteğine fazlasıyla ihtiyacımız var. Osmanlıspor maçı ligdeki konumumuz açısından çok önemli. Taraftarlarımızın tribünleri doldurup, takımlarına destek vermelerini bekliyoruz."

Passolig kartı satışlarının istenilen düzeyde olmadığını vurgulayan Aydıngöz, "Bugüne kadar kulübümüz adına 6 bin 796 adet passolig kartı alındığını görmekteyiz. İsteğimiz ve beklentimiz bu sayının daha üstüne çıkabilmek" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA