İnegölspor Teknik Direktörü Yıldırım:

"Grubun final niteliği taşıyan maçlardan bir tanesini oynayacağız."

İnegölspor Teknik Direktörü Yıldırım:
İnegölspor Teknik Direktörü Yıldırım:
GİRİŞ 28.01.2015 16:24 GÜNCELLEME 28.01.2015 16:24

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor'un teknik direktörü Şaban Yıldırım, hafta sonu deplasmanda Göztepe ile yapacakları maça ilişkin, "Grubun final niteliği taşıyan maçlardan bir tanesini oynayacağız" dedi.

Yıldırım, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Göztepe'nin de kendileri gibi şampiyonluk mücadelesi verdiğini söyledi.

Grupta şampiyonluk mücadelesi veren takım sayısının oldukça fazla olduğuna değinen Yıldırım, "Göztepe, sezona iddialı bir bütçeyle başlayan ve iddialı başlayan bir takım. Grubun final niteliği taşıyan maçlardan bir tanesini oynayacağız. Bizim grupta sezona şampiyonluk isteğiyle başlayan takım sayısı bir hayli fazla. Bunlardan bir tanesi aslında Ankaragücü takımıydı. Fakat tahmin ediyorum birtakım zorluklar yaşadılar. Geçen hafta onlarla çok zorlu bir oyun oynadık ve çok şükür kazandık. Çok zor geçen bir maçtı" ifadesini kullandı.

Yıldırım, Göztepe maçının seyirsicisiz oynanacak olmasının kendileri açısından avantaj olduğuna değinerek, şunları kaydetti:

"Şimdi bir başka zorlu takım Göztepe ile oynayacağız. Göztepe malum çok iddialı bir takım. İstekleri birincilik olan bir takım. Bizim de öyle. Zor bir deplasman olduğu ortada zaten. Seyircisiz oynamak zaten bizim için avantaj. Göztepe seyircisi takımına çok önemli bir artı sağlıyor. Biz, hazırlıklarımızı bugün de yaptıktan sonra yarın bir yolculuğumuz olacak. Ondan sonra kampa gireceğiz. Ayrıca takımda sakat veya cezalı oyuncumuz yok."

KAYNAK: AA