Galatasaray kupa maçı saat kaçta ATV canlı yayın

Galatasaray, kupada Eskişehirspor ile karşılaşıyor. Galatasaray, Eskişehirspor maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte cevabı

Galatasaray kupa maçı saat kaçta ATV canlı yayın
Galatasaray kupa maçı saat kaçta ATV canlı yayın
GİRİŞ 28.01.2015 18:37 GÜNCELLEME 28.01.2015 18:37

Süper Lig’de haftayı 3 puanla kapatan ve zirve yarışını sürdüren Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu’ndaki 5. maçında bugün Eskişehirspor’a konuk olacak. Galatasaray kupa maçı saat kaçta hangi kanalda olacak cevabı haber7.com'da

Galatasaray Eskişehirspor maçı canlı izlemek için TIKLAYIN

GALATASARAY

Galatasaray Eskişehirspor maçı muhtemel 11'ler;

ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Berkay, Sezgin, Diego, Özgür, Toko, Lawal, Serdar, K.Ahmet, Mori, Onur


GALATASARAY: Eray, Tarık, Emre Can, Koray, Olcan, Selçuk, Yekta, Hamit, Sinan Gümüş, Yasin ,Pandev
 

STAT: Eskişehir Atatürk
SAAT: 20.00
YAYIN: atv
HAKEM: Barış Şimşek

Gruptaki ilk 3 maçını kazanan ve son müsabakasında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’a seyircisi önünde 2-0 yenilerek beklemediği bir sonuçla karşılaşan Sarı-Kırmızılı ekip, Eskişehirspor deplasmanında galibiyet arayacak. G Grubu’nda Eskişehirspor ile 9 puan toplayan ve averajla rakibinin üzerinde lider durumda bulunan Galatasaray’da Burak Yılmaz’ın sakatlığı bulunuyor. Ayrıca stoperde Semih Kaya’nın sakatlığı sürüyor, Chedjou da Afrika Kupası’nda olduğu için kadroda yer almayacak. Eskişehir Atatürk Stadı’nda oynanacak müsabaka, saat 20.00’de başlayacak.

 

Eskişehirspor-Galatasaray maçı biletleri ne kadar?

Eskişehirspor'un Galatasaray ile yapacağı maçın biletleri satışa çıkıyor.

Eskişehirspor'un, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda  28 Ocak Çarşamba günü oynayacağı Galatasaray maçının biletleri bugün satışa  çıkıyor.
 
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre,  Eskişehirspor-Galatasaray karşılasmasında Passolig'in yanısıra kağıt bilet  uygulaması da geçerli olacak. Bilet satışı bugün saat 17.00'den itibaren Atatürk  Stadı gişelerinde ve Passolig internet sitesinde başlayacak.
 
Maçın açık tribünü, nefer tribünü ve misafir tribünü biletleri 15'şer  liradan, VIP ve 1965'liler tribünü biletleri ise 30'ar liradan satılacak.



Yıldızlar götürülmedi

Diyarbakır Belediye karşısında asları sahaya sürmesine rağmen mağlubiyetten kurtulamayan Hamza hoca, bu kez tıpkı ilk 3 maçta olduğu gibi yedek oyunculara şans verecek. Özellikle Emre Can Coşkun ve Sinan Gümüş gibi isimlerin sergileyeceği performans, gelecek adına merakla bekleniyor. Muslera, Sinan Bolat, Sabri, Melo, Sneijder ve Umut da, Eskişehir’e götürülmeyen isimler arasında.

Galatasaray'da isyan çıktı!

Sarı-Kırmızılılar'da ödenmeyen paralar yüzünden bir isyan daha çıktı. 

Sadece Türkiye'nin değil dünyanın en iyi takımları arasında yer alan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nda para yüzünden isyan çıktı. 3 yıldır primleri ödenmeyen ve 4 aydır maaş alamayan oyuncular isyan etti. Takım kaptanı İsmail Ar bir tweet atarak yaşadıkları zorluğu ifade etti.

Hürriyet'ten Ali Demirçubuk'un haberine göre;  Galatasaray 'daki mali krizin ne denli büyük boyutlara ulaştığı dün akşam atılan bir tweetle iyice gün yüzüne çıktı.

Sadece Türkiye 'nin değil dünyanın en iyi takımları arasında yer alan ve müzesinde çok sayıda ulusal ve uluslararası kupa bulunan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın kaptanı İsmail Ar'dan geldi bu tweet. Sosyal medyada büyük yankı yaratan bu tweette aynen şu ifadeler yer alıyordu:
 

"2012'den beri alamadığımız primlerimiz, 4 aydır verilmeyen maaş. Yokluk değil yokmuşuz gibi hissetririlmek acıtıyor canımızı."

Bu tweet üzerine hemen telefona sarılıp İsmail Ar'ı aradık ve Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nda yaşananları anlatmasını istedik. İşte İsmail kaptanın sözleri:

"Herkesin öncelikle şunu bilmek isterim; bu bireysel atılmış bir tweet değil. Ben o tweeti bütün takım arkadaşlarım adına attım. Bu kararı takım halinde aldık. 3 yıldır hiçbir şekilde prim almıyoruz. 4 aydır da maaşlarımız ödenmiyor. Bütün takım çok üzgün. Bugüne kadar bir şekilde idare ettik. Antrenmanları boykot etmek gibi bir kararımız yok çünkü işimize büyük saygımız var. İdmanlara devam ediyoruz. Ancak takım arkadaşlarımı artık motive etmekte zorlanıyorum. Bu iş bizim ekmek kapımız. Buradan kazandığımız parayla ailelerimizi geçindiriyoruz. Bu zamana kadar birçok badire atlattık ve hepsinin üstesinden geldik. Umuyorum ki bunu da atlatırız."