Maçın ardından

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal: "Maçın ikinci yarısındaki oyundan memnunum"

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 27.01.2015 23:19 GÜNCELLEME 27.01.2015 23:19

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Kayserispor ile yaptıkları maçın ikinci yarısındaki futboldan memnun olduğunu söyledi.

Kartal, maçın ardından katıldığı basın toplantısında kulüp olarak Ziraat Türkiye Kupası'nda daha çok genç oyunculara şans verdiklerini belirtti.

Kayserispor karşısında takımının ikinci yarıda ortaya koyduğu futboldan memnun olduğun vurgulayan Kartal, şöyle devam etti:

"İlk devre genelde çok iyi oynayamadık, maça konsantre değildik. İkinci yarı iyi başladık, iyi konsantre olmuştuk. Devre arasında oyuncularımızla yaptığımız toplantının sonucunda ikinci yarıda daha iyi bir Fenerbahçe vardı. Pozisyonlar da ürettik bunlarından bir tanesini değerlendirdik. Sonuç olarak biz bugüne kadar kupada gençleri oynatarak, Fenerbahçe'ye, Türk futboluna kazandırabilmek adına uğraşıyoruz. Bugün de 4 genç oyuncumuza şans verdik. Maçın ikinci yarısındaki oyundan memnunum. Oyuncularımızı tebrik ediyorum, önümüze bakıyoruz. Bundan sonra son hafta oynayacağımız Bayburt maçıyla gruptan çıkmayı hedefliyoruz."

Bir basın mensubunun Bursasporlu Ozan Tufan'ın transferiyle ilgili son gelişmeleri sorması üzerine Kartal, "Transferi başkanımız ile yöneticilerimiz takip ediyor. Ozan Tufan'ı takımımıza katmak istediğimizi daha önce söylemiştik. Ama bunun ekonomik şartları, iki kulübün arasındaki ilişkilerdeki son durumu ben bilmiyorum" yanıtını verdi.

Kartal, genç oyuncuların gösterdiği performansın kendisini mutlu ettiğini dile getirerek, amaçlarının A takıma bir kaç genç oyuncuyu kazandırmak olduğunu da sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA