Maçın ardından

Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri: - "İkinci yarı ilk golün ardından ortaya koydukları futbolla Torku Konyaspor, maçı hak eden taraf oldu"

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 27.01.2015 16:52 GÜNCELLEME 27.01.2015 16:52

Ziraat Türkiye Kupası'nda sahasında Torku Konyaspor'a 2-0 mağlup olan Giresunspor'da teknik direktör Erkan Sözeri, rakiplerinin ikinci yarı ortaya koydukları futbolla galibiyeti hak eden taraf olduğunu söyledi.

Sözeri, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, taraftarlara keyifli bir maç izlettikleri için mutlu olduklarını dile getirdi.

Karşılaşmanın özellikle ilk yarısında güzel bir futbol ortaya koyduklarını anlatan Sözeri, maçın genelinde ise Giresunspor'a yakışır tavır ve davranış içerisinde mücadele ettiklerini vurguladı.

Sözeri, yedikleri ilk golün ardından oyundan düştüklerini dile getirerek, şöyle konuştu:

"Tabi Torku Konyaspor çok iyi bir takım. Süper Lig'de oynadıkları son Bursaspor maçını da iyi oynamışlardı ama kaybettiler. Bana göre özellikle ikinci yarı ilk golün ardından ortaya koydukları futbolla Torku Konyaspor, maçı hak eden taraf oldu. Ancak ilk yarı attığımız ve verilmeyen golün nizami olduğu söyleniyor. Belki o gol verilseydi daha farklı olabilirdi. Açıkçası söylemek gerekirse bu maç hakemsiz oynansa daha zevkli olurdu. Yapacak bir şey yok. Bu maç artık geride kaldı, her iki takım oyuncularını da kutluyorum."

Torku Konyaspor cephesi

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman da Türkiye liglerinin en formda takımlarından biriyle mücadele ettiklerini belirtti.

Giresunspor'un uzun zamandır maç kaybetmediğini anımsatan Kocaman, kendilerinin ise son zamanlarda iyi futbol ortaya koyduklarını ancak karşılığında alınan sonuçların kötü olduğunu kaydetti.

Gruptaki iddialarını devam ettirmeleri noktasında önemli bir galibiyet aldıklarını dile getiren Kocaman, "İlk yarı çok karşılıklı pozisyonların üretilemediği bir maç oldu. İkinci yarı biz biraz daha Giresunspor kalesine doğru itmeye başladık. Akabinde golü bulduk. Golün ardından bizim için işler biraz daha rahatladı. İkinci golün gelmesiyle de amacımıza ulaştık. Zorlu bir rakibi böyle kötü bir zeminde yenmek gruptaki son maç öncesi bize mutluluk verdi" ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA