Eskişehirspor Başkanı Hoşcan'dan taraftara teşekkür

Hoşcan: "Sevdasını yalnız bırakmayan ve tribünde hiç susmadan centilmence takımını destekleyen taraftarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum"

Eskişehirspor Başkanı Hoşcan'dan taraftara teşekkür
Eskişehirspor Başkanı Hoşcan'dan taraftara teşekkür
GİRİŞ 27.01.2015 15:57 GÜNCELLEME 27.01.2015 15:57

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, "Sevdasını yalnız bırakmayan ve tribünde hiç susmadan centilmence takımını destekleyen taraftarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" ifadesini kullandı.

Hoşcan, kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, yaşanılan değişim sürecinin ardından ligde Akhisar Belediyespor ile karşılaştıklarını hatırlattı.

Söz konusu maça Eskişehir'den ve Ege Bölgesi'ndeki birçok Eskişehirspor taraftarının geldiğini belirten Hoşcan, şunları kaydetti:

"Sevdasını yalnız bırakmayan ve tribünde hiç susmadan centilmence takımını destekleyen taraftarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu desteğin ve heyecanın her daim devam ettiğini görmek sezonun ikinci yarısı adına bizleri heyecanlandırmıştır. Yönetim kurulumuz, teknik ekibimiz, futbolcularımız, basınımız ve en önemlisi taraftarımız ile bütün bir şehir olarak, Eskişehirsporumuzun ligin ikinci yarısında hedeflerine ulaşması için çabalarımız en üst noktada devam edecektir."

KAYNAK: AA