Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Şahin:

"Roman gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması için verdiğimiz destek artarak sürecek"

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Şahin:
Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Şahin:
GİRİŞ 27.01.2015 10:23 GÜNCELLEME 27.01.2015 10:23

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Süleyman Şahin, Roman gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması için verdikleri desteğin artarak süreceğini bildirdi.

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, Güney Marmara Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Efkan Özçimen, Roman gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve onları sporla buluşturmak için federasyon bünyesinde kurulan Roman Gençlik Spor Kulübünün yürüttüğü çalışma ve projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Şahin'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahin, Roman gençlerin bazı branşlarda milli takım forması giymesini istediğini belirtti.

Vali Münir Karaloğlu'nun da spor faaliyetlerine destek verilmesi yönünde talimatı bulunduğunu aktaran Şahin, "Roman gençlerin kötü alışkanlardan uzak durması için verdiğimiz destek artarak sürecek" ifadesini kullandı.

Özçimen ise kentteki tüm tesislerin kapılarını kendilerine açan ve malzeme desteğinde bulunan Şahin'e teşekkür ederek, projeleriyle ilgili bilgi verdi.

KAYNAK: AA