Palandöken Belediyespor, Beşiktaş mağlubiyetinin üzüntüsünü yaşıyor

Voleybol Erkekler 1. Lig'de mücadele eden Palandöken Belediyespor, hafta sonu kendi sahasında yaşadığı Beşiktaş mağlubiyetinin üzüntüsünü yaşıyor

Palandöken Belediyespor, Beşiktaş mağlubiyetinin üzüntüsünü yaşıyor
Palandöken Belediyespor, Beşiktaş mağlubiyetinin üzüntüsünü yaşıyor
GİRİŞ 26.01.2015 17:45 GÜNCELLEME 26.01.2015 17:45

Voleybol Erkekler 1. Lig'de mücadele eden Palandöken Belediyespor, hafta sonu kendi sahasında yaşadığı Beşiktaş mağlubiyetinin hüznünü yaşıyor.

Antrenör Ünsal İsmail Kırıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçından 3-0 mağlup ayrıldıklarını hatırlattı.

İlk set maça giremediklerini ifade eden Kırıcı, "Orta oyuncularımızdan biri sakatlandı, 15 gündür tedavi görüyor. En iyi adamlarımızdan biriydi. Onun yokluğu takımın sistemini etkiledi. Çünkü iki orta oyuncumuz kaldı" dedi.

Kırıcı, gereksiz yere çok servis kaçırdıklarını belirterek, 2 ve 3'üncü setlerde kıl payı kaybettiklerini söyledi.

Sakatlıklar olmasaydı daha iyi bir oyun sergileyebileceklerini dile getiren Kırıcı, "O zaman 3-0 bizim lehimize sonuçlanırdı. Onlar iyi servis attı, biz de iyi servis karşıladık. Beşiktaş çok az hata yaptı. Biz blok yapamadık. En büyük eksikliğimiz de bu oldu. Üzgünüz. Bizim için çok önemli bir maçtı. Almamız gerekirdi. Çok güzel seyircimiz de vardı" diye konuştu.

Kırıcı, sporcuların da çok üzgün olduğunu belirterek, Gümüşhane Torul Gençlik maçına odaklandıklarını söyledi.

Ligin ilk yarısında Erzurum'da Gümüşhane Torul Gençlik'i 3-2 yendiklerini anımsatan Kırıcı, "Bizim için 6 puanlık bir maç. Şimdi rakip sahadayız. Orada seyirci çok çılgın. Bizim salonumuza benzer bir salon. Bu hafta iyi çalışıp telafi edeceğiz" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA