Darıca Gençlerbirliği'nde galibiyet sevinci

Sportif Direktör Kasap: - "Bizim için sevindirici olan, 2-2'den sonra da futbolcuların maçı bırakmayarak son dakikaya kadar mücadele edip 3 puanı almasıydı"

Darıca Gençlerbirliği'nde galibiyet sevinci
Darıca Gençlerbirliği'nde galibiyet sevinci
GİRİŞ 26.01.2015 14:27 GÜNCELLEME 26.01.2015 14:27

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta ikinci yarının ilk maçında dün deplasmanda Bursa Nilüferspor'u 3-2 yenen Darıca Gençlerbirliği, grup liderliğini sürdürdü.

Sportif Direktör İlter Kasap, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devre arası kamp dönemini iyi geçirdiklerini belirterek, transfer ettikleri futbolcuların takıma çabuk uyum sağladığını söyledi.

Maça dün iyi başladıklarını, kontrolün 90 dakika boyunca kendilerinde olduğunu ifade eden Kasap, bireysel hatalardan dolayı maçın 2-2'ye geldiğini kaydetti.

Kasap, 2-2'nin ardından futbolcuların kendilerini çabuk toparladığını dile getirerek, "Kazanma arzusu olan, daha çok koşan ve mücadele eden taraf bizdik. Maçın sonuna kadar golü kovaladık, 90+3'de de golü attık. Bizim için sevindirici olan, 2-2'den sonra da futbolcuların maçı bırakmayarak son dakikaya kadar mücadele edip 3 puanı almasıydı. Ligin ikinci yarısına 3 puanla başlamak bizim için önemliydi. Sebat Proje Trabzon Akçaabat'ın ligden çekilmesiyle de ilk 4 hafta puan kaybetmeden yolumuza devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

KAYNAK: AA