Mersin Hantaş'ta Trabzonspor maçı üzüntüsü

Sportif Direktör Özoğlu: "Kendi sahamızda mutlak kazanmamız gereken bir maçtı"

Mersin Hantaş'ta Trabzonspor maçı üzüntüsü
Mersin Hantaş'ta Trabzonspor maçı üzüntüsü
GİRİŞ 26.01.2015 09:46 GÜNCELLEME 26.01.2015 09:46

Hentbol Erkekler Süper Lig ekibi Mersin Hantaş Sportif'te, Trabzonspor maçında galibiyeti kaçırmanın üzüntüsü yaşanıyor.

Sportif Direktör Osman Özoğlu, yaptığı açıklamada, iyi mücadele ettikleri karşılaşmada ilk yarıyı 11-10 önde kapattıklarını hatırlatarak, maçın oldukça çekişmeli geçtiğini söyledi.

İlk yarının son dakikası içinde bir oyuncunun gördüğü kırmızı kartın tüm oyun düzenini bozduğunu aktaran Özoğlu, "2 dakika cezaları nedeniyle ikinci yarıya 3 kişiyle başladık. Trabzonspor bunu iyi değerlendirerek öne geçti. Daha sonra oyunu dengeledik, son hücumu da değerlendiremeyince maç 24-24 berabere bitti. Kendi sahamızda mutlak kazanmamız gereken bir maçtı" diye konuştu.

Özoğlu, Trabzonspor gibi güçlü bir ekipten bir puan almanın da önemli olduğunun altını çizerek, "Oyuncularımıza biraz daha güven geldi. Maliye Milli Piyango maçına göre bu hafta daha iyi mücadele ettik. Bu hafta ise Anafen Koleji'yle oynayacağız. Güçlü bir ekip, bizi zor bir maç bekliyor. Bunun farkındayız" dedi.

Özoğlu, kadro darlığı nedeniyle zorlandıklarını ancak buna rağmen her maçtan dersler çıkartarak ilerlediklerini sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA