Fenerbahçe'de durmak yok

Sarı-lacivertli takım, Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe'de durmak yok
Fenerbahçe'de durmak yok
GİRİŞ 25.01.2015 13:28 GÜNCELLEME 25.01.2015 13:28

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 3-0 yenerek liderliğini sürdüren Fenerbahçe'de gözler kupadaki Kayserispor maçına çevrildi.

Sarı-lacivertli takım, Ziraat Türkiye Kupası 5. haftasında 27 Ocak Salı günü deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Kasımpaşa maçında görev alan oyuncuların yenileme çalışması yaptığı bildirildi. Diğer futbolcular ise koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla antrenmanı sürdürdü. Antrenmanın, dar alanda pas organizasyonları ve çift kale maçla tamamlandığı duyuruldu.

Sarı-lacivertli takımda tedavilerine devam edilen Dirk Kuyt, Emre Belözoğlu ve Raul Meireles ile ülkesinin milli takımıyla Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Senegalli oyuncu Moussa Sow antrenmanda yer almadı.

Bu arada, 26 yaşına giren Serdar Kesimal'in doğum günü antrenmandan önce kesilen pastayla kutlandı.

Fenerbahçe, Kayserispor maçı hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla tamamlayarak, maçın oynanacağı gün sabah saatlerinde Kayseri'ye gidecek.

KAYNAK: AA