Basketbolda maçın ardından

Banvit Başantrenörü Lukıc: - "Pınar Karşıyaka takımını öncelikle tebrik ederim. Müsabakanın başından sonuna kadar daha istekli oynadılar ve müsabakayı hak ederek kazandılar"

Basketbolda maçın ardından
Basketbolda maçın ardından
GİRİŞ 24.01.2015 22:09 GÜNCELLEME 24.01.2015 22:09

Banvit Başantrenörü Zoran Lukıc, rakip takımın daha istekli oynayıp müsabakayı kazandığını belirtti.

Lukic, maç sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, müsabakaya kötü başladıklarını söyledi.

Maçı uzatma dakikalarında 89-87 kaybettiklerini hatırlatan Lukic, şunları kaydetti:

"Pınar Karşıyaka takımını öncelikle tebrik ederim. Müsabakanın başından sonuna kadar daha istekli oynadılar ve müsabakayı hak ederek kazandılar. Maalesef takım olarak müsabakaya çok kötü başladık. Bir süre sonra Pınar Karşıyaka takımını yakaladık, hatta öne bile geçmeyi başardık fakat bu yeterli olmadı. İlk periyot bizim müsabakayı kaybetmemize neden oldu. Bu bizim ilk defa yaşadığımız bir olay değil. Genelde iyi oynadığımız ve kazandığımız maçların ardından çok kötü başlıyoruz. Bu sorunu çözmemiz lazım. Umarım kısa sürede bunu çözerek Gran Ganaria müsabakasına hazır oluruz."

Pınar Karşıyaka cephesi

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca da konuşmasında aldıkları galibiyetin lig sonunda çok işlere yarayacağını vurguladı. Son 6 maçtır sahalardan galip ayrıldıklarını dile getiren Sarıca, konuşmasına şöyle devam etti:

"Banvit'i kendi sahasında yenerek iyi bir iş yaptık. Takım olarak son 6 müsabakada kazanıyoruz. Bunlardan Paris Levolois, Beşiktaş İntegral Forex, Uşak Sportif ile Banvit zorlu ve temposu yüksek müsabakalardı. Bu gün aynı oyunu sahaya yansıtmak önemliydi. Bütün maçı çok iyi domino ettik. Oyuncularımı kutluyorum. Çok ciddi bir iş yaptılar. Ligin sonunda bize çok iyi avantaj sağlayacak bir galibiyet aldık. Bunun devamını getirmek için elimizden geleni yapacağız."

KAYNAK: AA