Maçın ardından

Akhisar Belediyespor Teknik Direktör Carlos: "Futbolcularımız çok iyi maç çıkarttı"

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 24.01.2015 21:42 GÜNCELLEME 24.01.2015 21:42

Süper Toto Süper Lig'de sahasında Eskişehirspor ile 2-2 berabere kalan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Roberto Carlos, "Futbolcularımız çok iyi maç çıkarttı. Futbolcularımız eksiklerini tamamladığı zaman daha iyi oyun oynayacağımızı düşünüyorum" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Carlos, heyecan olup olmadığı ve takımı nasıl bulduğu şeklindeki soruya, "Aslında ilk maçtan dolayı biraz heyecanım vardı. Kendi hatalarımızdan dolayı gol yedik. Bunları zamanla aşacağımızı sanıyorum. Takımı iyi buldum" karşılığını verdi.

Carlos, maçın hakemiyle ilgili bir soruya da hakemi tanıdığını ve iyi bir hakem olduğunu belirterek, "Maçı çok fazla durdurdu. Kendisini ön plana çıkartmak istiyordu. Bu yüzden de hatalı kararlar verdi" diye konuştu.

Eskişehirspor cephesi

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Heinz Skibbe de öncelikle Türkiye'ye dönüşünün mağlubiyetle değil de bir puanla başlamış olmasının kendisini sevindirdiğini söyleyerek, şöyle devam etti:

"Maçın ilk devresinde ofansif anlamda istediklerimizi yapamadık ama 1-0 öne geçtik. Maalesef bu üstünlüğümüzü koruyamadık. İlk devrenin bitmesine yakın gol yedik ve daha sonra durum 2-2 oldu. Öncelikle hakemimizi kutlamak istiyorum. Maçın ilk 25 dakikasında ve son 25 dakikasında rakibimiz iyiydi. Onları kutlamak istiyorum. Eski öğrencim olan Bilal Kısa'ya biraz sitemim var. Çok üst düzey bir futbolcu serbest vuruştan bir gol attı. Akhisar Belediyespor'da gelişimini takip ediyorum. Başarılar diliyorum."

Maçta çıkan sarı kart sayısının fazla olduğu hatırlatılan ve hakemleri değerlendirmesi istenilen Skibbe, "Mücadelenin çok bol olduğu bir maçtı. Hakem maça hakimdi. İkili mücadele açısından çok yoğun ve çok sert mücadeleler vardı. Özellikle Bilal ve Lawal'ın pozisyonları vardı. Çok kritik anlardı, pozisyonlardı ama bana sorarsanız Süper Lig'e yakışır bir maç oldu hakem de maça hakimdi" diye konuştu.

KAYNAK: AA