Çorum Belediyespor galibiyetle başlamak istiyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Çorum Belediyespor'un teknik direktörü İncedal, yarın sahalarında oynayacakları Kızılcabölükspor maçını kazanarak, ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istediklerini söyledi

Çorum Belediyespor galibiyetle başlamak istiyor
Çorum Belediyespor galibiyetle başlamak istiyor
GİRİŞ 24.01.2015 14:49 GÜNCELLEME 24.01.2015 14:49

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Çorum Belediyespor'un teknik direktörü Yavuz İncedal, yarın sahalarında oynayacakları Kızılcabölükspor maçını kazanarak, ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.

İncedal, yaptığı açıklamada, devre arası hazırlıklarının çok iyi geçtiğini ve takımın performansından memnun olduğunu belirterek, özellikle Çorum'daki son etap çalışmasında futbolcuların ortaya koyduğu performansın gelecek adına umut verdiğini vurguladı.

Ligin sonunda hedefe ulaşmak için camianın kenetlenmesi gerektiğini ifade eden İncedal, şöyle konuştu:

"Ligin ikinci yarısı çok daha zorlu geçecek. Bu bilinç içinde futbolcularımla yaptığım her toplantıda bu konuyu belirtiyorum. Zorlukları başarmak için önce inanmak gerekiyor. Çalışmalarda futbolcularımın gösterdikleri performans beni ikinci yarı için oldukça umutlandırıyor. İkinci yarıda kolay maç yok ve tüm takımlar kadrolarını güçlendirdiler. Yarın kendi evimizde ağırlayacağımız Kızılcabölükspor da kadrosuna PTT 1. Lig takımlarından önemli takviyeler yaptı. Hedefi olan bir takım. Dolayısıyla bizi zor bir maç bekliyor. Lig sonunda hedefe ulaşmak için camianın kenetlenmesi ve inanması gerekiyor."

Özellikle kendi sahalarında oynayacakları maçlarda taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını dile getiren İncedal, "Ligin ilk yarısında taraftarlarımız bizim yanımızda oldu. İnanıyorum ki zorlu ikinci yarı maçlarında da yanımızda olacaklar. İnanmış futbolcular ve taraftarla sezon sonunda istediğimiz hedefe ulaşacağız. Bu bilinç içinde yarınki Kızılcabölükspor maçını kazanarak ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz" dedi.

KAYNAK: AA