Denizlispor Teknik Direktör İpekoğlu:

"Düşündüklerimizi sahaya yansıtabilirsek herhangi bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyoruz"

Denizlispor Teknik Direktör İpekoğlu:
Denizlispor Teknik Direktör İpekoğlu:
GİRİŞ 23.01.2015 16:19 GÜNCELLEME 23.01.2015 16:19

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, sahalarında oynayacağı Samsunspor maçını kazanmak istediklerini belirterek, "Düşündüklerimizi sahaya yansıtabilirsek herhangi bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyoruz" dedi.

Denizlispor, bugün Şemikler Haluk Ulusoy Tesislerinde teknik direktör İpekoğlu yönetiminde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

İpekoğlu, antrenman öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbolcuların çalışma temposundan memnun olduğunu ifade etti.

Samsunspor ile yarın önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten İpekoğlu, "Rakibimiz deplasmanda çok iyi sonuçlar alabilen, çok etkili, çabuk ve süratli oyunculara sahip bir takım. Bizde içeride oynayacağımız maçı kazanmak istiyoruz. Düşündüklerimizi sahaya yansıtabilirsek herhangi bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyoruz. Teknik heyet olarak ilk maçımıza çıkacağız. İnşallah bu ilk maçta taraftarlarımıza galibiyet hediye ederiz" dedi.

Tüm futbolcuların ilk yarı performansında, çok fazla sıkıntının olmadığını sadece oyun-taktik anlamında bir sıkıntı gördüğünü dile getiren İpekoğlu, futbolcuların savunma odaklı bir takım kurgusuyla oynama alışkanlığının bir maçta giderilmesinin zor görüldüğünü kaydetti. İpekoğlu, sistem açısından önceliğin takımın savunması olduğunu fakat top kendileri geçtiği zaman hucumu döşeneceklerini belirterek, bu doğrultuda çalışmalar yaptıklarını, bunun biraz zaman alacağını ve bunun üzerinde çalışırken de puanlar almaları gerektiğini kaydetti.

Öte yandan, sakatlığı bulunan Mustafa Keçeli'nin kadroda yer alamayacağı belirtildi.

KAYNAK: AA