Kano Milli Takımı seçmeleri Adana'da yapılacak

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Hadi: "Durgun su sporlarında Türkiye'de en ideal tesislere sahibiz"

Kano Milli Takımı seçmeleri Adana'da yapılacak
Kano Milli Takımı seçmeleri Adana'da yapılacak
GİRİŞ 23.01.2015 12:57 GÜNCELLEME 23.01.2015 12:57

Kano Milli Takımı seçmeleri yarın ve pazar günü Seyhan Baraj Gölü'nde gerçekleştirilecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, yaklaşık 60 sporcunun katılacağı seçmeler Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Kayıkhane Tesisleri'nde yapılacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi açıklamasında, hava koşulları ve göl olarak durgun su sporlarında Türkiye'nin en ideal tesislerine sahip olduklarını belirtti.

Türkiye'de kano ve kürek sporu yapanların gözünün Adana'da olduğuna dikkati çeken Hadi, şunları kaydetti:

"Seçmeleri izlemek üzere Kano Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Sami Mengücek ve yönetim kurulu üyeleri de yarın Adana'da olacaklar. Durgun su sporlarında Türkiye'de en ideal tesislere sahibiz. Rüzgar ortalaması, az yağış alması, gölün durgun ve berrak olması Adana'nın önemini ortaya çıkarıyor. Birçok ilde göller kurudu, Seyhan Baraj Gölü ise yükseldi. 24-25 Ocak'ta Türkiye'nin değişik bölgelerden 60 kadar üst düzey sporcu ve Adana ile Sakarya'nın TOHM'a kayıtlı sporcularının katılımıyla seçmeler gerçekleştirilecek. Kano Milli Takımı Adana'da belirlenecek. Seçmelerde başarı gösteren sporcular 26 Ocak-27 Şubat tarihleri arasında Antalya'da yapılacak milli takım hazırlık kampına gidecekler."

Hadi, tüm etkinliklerinde olanakları seferber eden ve destekleyen Vali Mustafa Büyük ile ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar'a teşekkür etti.

KAYNAK: AA