Denizlispor'un Antalya kampı sona erdi

Teknik direktör İpekoğlu: "Samsunspor maçından galibiyetle ayrılarak, ikinci yarıya güzel bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum"

Denizlispor'un Antalya kampı sona erdi
Denizlispor'un Antalya kampı sona erdi
GİRİŞ 22.01.2015 15:25 GÜNCELLEME 22.01.2015 15:25

PTT 1. Lig'de ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'daki kamp çalışmasıyla tamamlayan Denizlispor, Samsunspor maçından galibiyetle ayrılarak iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Denizlispor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sona eren Antalya kampında futbolcuları tanıma fırsatı bulduğunu ifade ederek, oyuncuların antrenman performansından memnun olduğunu dile getirdi.

Futbolcuların gerçek potansiyellerini Samsunspor maçında sahaya yansıtacaklarına inandığını belirten İpekoğlu, şunları söyledi:

"Samsunspor zorlu bir rakip. Onlarda ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak isteyecekler. Kampta oyuncularımızla sağlıklı iletişim kurduk. Antrenmanlarda büyük bir özveriyle çalıştılar. Özellikle ilk yarıda verim alınamayan bazı oyunculardan, ikinci yarıda daha iyi performans bekliyorum. Kaliteli bir ekibiz, bunu Samsunspor karşılaşmasında göstereceğiz. Samsunspor maçından galibiyetle ayrılarak, ikinci yarıya güzel bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum."

İpekoğlu, açıklamasında ayrıca, oğlu vefat eden kulübün güvenlik müdürü Tansu İbanoğlu'na başsağlığı dileğinde bulundu.

KAYNAK: AA