Giresunspor'da hedef 4 maçta 10 puan

Teknik direktör Sözeri: "Ligde oynayacağımız ilk 4 maçta 9 ya da 10 puan toplayabilirsek play off yarışında iddialı ekiplerden birisi haline geliriz"

Giresunspor'da hedef 4 maçta 10 puan
Giresunspor'da hedef 4 maçta 10 puan
GİRİŞ 22.01.2015 14:35 GÜNCELLEME 22.01.2015 14:35

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "Ligde oynayacağımız ilk 4 maçta 9 ya da 10 puan toplayabilirsek play off yarışında iddialı ekiplerden birisi haline geliriz" dedi.

Sözeri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısına iyi başlama adına iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini vurguladı.

Ligin ikinci devresinin ilk maçında yarın Giresun Atatürk Stadı'nda Manisaspor'u ağırlayacaklarını anımsatan Sözeri, "Zor bir maç bizi bekliyor ancak ligin ikinci yarısına iyi hazırlandık. Manisaspor karşısında istekli, arzulu ve iyi futbol oynayarak 3 puana ulaşmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Sözeri, ligin ilk yarısında alınan başarılar sonrası Giresun kamuoyunda play off oynama hayallerinin kurulmaya başlandığına işaret ederek, şunları kaydetti:

"Şu anda bu hedefi koymamız için çok erken. 21 puanla sekizinci sırada yer alabiliriz ancak 16. sıradaki Manisaspor ile aramızdaki puan farkı sadece dört. O nedenle şimdiden play off hedefi koymamız doğru olmaz. Play off hedefimizi ikinci yarının ilk 4 haftasında oynayacağımız Manisaspor, Samsunspor, Adana Demirspor ve Bucaspor maçları belirleyecek. Eğer bu maçlarda 9 ya da 10 puan toplayabilirsek, işte o zaman play off hesapları yapabiliriz. Bu dört maç Giresunspor'un play off yarışı içerisinde olup olmayacağını belirleyecek."

KAYNAK: AA