Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Pilten:

"Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen takım Yeni Malatyaspor olacak"

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Pilten:
Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Pilten:
GİRİŞ 22.01.2015 12:53 GÜNCELLEME 22.01.2015 12:53

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un basın sözcüsü Selim Pilten, "Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen takım Yeni Malatyaspor olacak" dedi.

Pilten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında kendi seyircileri önünde çok önemli bir galibiyet aldıklarını anımsattı.

TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında saha zemininin kötü olmasına rağmen iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Pilten, "TKİ Tavşanlı Linyitspor da ligin son sırasında yer almasına rağmen iyi mücadele etti. Kötü saha şartlarına rağmen iyi oynayarak 3 puanı hanesine yazdıran biz olduk" diye konuştu.

Pilten, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Konya Anadolu Selçukspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu, rakiplerinin ligin ikinci yarısına iyi başlangıç yaptığını söyledi.

Konya Anadolu Selçukspor müsabakasının zor geçeceğini kaydeden Pilten, "Deplasmanda işimizin zor olduğunu biliyoruz. Konya Anadolu Selçukspor genç ve koşan bir takım. Ama bizim takımımız da tecrübeli ve kaliteli oyunculardan oluşuyor. Konya deplasmanına 3 puan parolasıyla gidiyoruz. Galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen takım Yeni Malatyaspor olacak" ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA