Dört Eylül Belediyespor, galibiyetle başlamak istiyor

Teknik direktör Tokuş, "Erzincan maçına takımı hazır görüyorum. İnşallah, oradan 3 puanı alıp Sivas'a dönmek istiyoruz"

Dört Eylül Belediyespor, galibiyetle başlamak istiyor
Dört Eylül Belediyespor, galibiyetle başlamak istiyor
GİRİŞ 22.01.2015 12:44 GÜNCELLEME 22.01.2015 12:44

Spor Toto 3. Ligi ekiplerinden Dört Eylül Belediyespor, ligin ikinci devresine Erzincan Refahiyespor galibiyetiyle moralli başlamak istiyor.

Ligin ilk yarısını 30 puanla 5. sırada tamamlayan yeşil-beyazlı ekip, 15 puan ile 14. sırada bulunan Erzincan Refahiyespor'a konuk olacak.

Teknik direktör Yusuf Tokuş, yaptığı yazılı açıklamada, devre arası kampının takım için faydalı olduğunu belirterek, ikinci devreye hazır olduklarını ifade etti.

Futbolculardan memnun olduğunu belirten Tokuş, devre arasında takıma katılan Murat Akgül, Uğur Bulut, Sinan Çakır ve Muharrem Başoğlu'nun takıma katkı sağlayacak yeteneklere sahip futbolcular olduğunu aktardı.

Tokuş, çalışmaktan başka şanslarının olmadığını vurgulayarak, "Eğer futbolcuysak, futbol oynuyorsak bu işi yapıyorsak çalışmamız lazım. Bunu da bizim takım bugüne kadar yaptı. Erzincan maçına takımı hazır görüyorum. İnşallah, oradan 3 puanı alıp Sivas'a dönmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

Erzincan Refahiyespor maçını kazanıp ikinci devreye galibiyetle başlamak istediklerini de aktaran Tokuş, kulüp yönetimi ve taraftarları memnun edecek bir futbol için ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını kaydetti.

Dört Eylül Belediyespor-Erzincan Refahiyespor karşılaşması 13 Şubat Stadyumu'nda cumartesi günü saat 13.00'te başlayacak.

Yeşil-beyazlı ekip, ligin ilk yarısında kendi evinde Erzincan Refahiyespor'u 2-0 yenmişti.

KAYNAK: AA