Samsunspor'da Denizlispor maçı hazırlıkları

Teknik Direktör Altın: "Hedeflerimiz açısından önümüzdeki 5 maç çok önemli, Denizlispor deplasmanından 3 puanla dönmek zorundayız"

Samsunspor'da Denizlispor maçı hazırlıkları
Samsunspor'da Denizlispor maçı hazırlıkları
GİRİŞ 21.01.2015 16:54 GÜNCELLEME 21.01.2015 16:54

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, "Hedeflerimiz açısından önümüzdeki 5 maç çok önemli, Denizlispor deplasmanından 3 puanla dönmek zorundayız" dedi.

Altın, AA muhabirine, Samsunspor'un cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarının Antalya'da sürdürdüğünü söyledi.

Kamp dönemini bitirdiklerini ve maç haftasına girdiklerini belirten Altın, "Hedeflerimiz açısından önümüzdeki 5 maç çok önemli, Denizlispor deplasmanından 3 puanla dönmek zorundayız. Ziraat Türkiye Kupası da dahil peş peşe 3 maç deplasmandayız. Önceliğimiz Denizlispor. Bu takımı analiz ettik, oyunculara Denizlispor'un maç videolarını izlettirdim. Ne yapmaları konusunda gerekenleri söyledim. Bu doğrultuda hazırlıklarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Erhan Altın, takıma özellikle forvet ve orta saha olmak üzere 2 futbolcu daha transfer edilmesi gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Önceliğimiz forvet almak ama orta sahada iki yönlü oynayan bir futbolcuya da ihtiyacımız var. Bu konuda yönetim kurulumuza bilgi verdim. Onlar da transfer yapabilmek için bazı oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor. Birkaç gün içinde bu transferlerin takıma katılacağına inanıyorum. Ayrıca yeni transferlerimizin çok çabuk takıma uyum sağlaması beni çok sevindirdi. Biraz zamana ihtiyaçları olacağını düşünüyordum ama onlar da takıma çabuk alıştı."

Öte yandan Samsunspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını Antalya'da sürdürdü. Teknik direktör Altın yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular, koşunun ardından kültür fizik hareketleri ve taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

KAYNAK: AA