Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde hafta sonu sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak Orduspor, bu maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi
GİRİŞ 21.01.2015 13:27 GÜNCELLEME 21.01.2015 13:27

Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Koordinatörü ve Başantrenör Alper Durur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde 13. hafta maçlarının hafta sonu oynanacağını belirtti.

Rakiplerinin bu hafta Beşiktaş olduğunu hatırlatan Durur, 25 Ocak Pazar günü oynanacak maçın Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda saat 17.00'de başlayacağını bildirdi.

Beşiktaş karşısında mutlak galibiyet istediklerini ve hazırlıkları buna göre sürdürdüklerini ifade eden Durur, ligde şu zamana kadar 4 galibiyet alarak 16 puan toplayabildiklerini, puan cetvelinde ise 11. sırada yer aldıklarını söyledi.

Rakipleri Beşiktaş'ın ise 6 galibiyetle 8. sırada bulunduğunu, aradaki puan farkının sadece 2 olduğunu vurgulayan Durur, "Bu fırsatı iyi değerlendirip ligde üst sıralara çıkmayı istiyoruz" dedi.

Takımlarında cezalı ve eksik oyuncularının bulunmadığını ifade eden Durur, "Bizim için hedef maçlar sahamızda oynadığımız maçlar. Bu maçları kazanırsak ligde tutunmayı başarabiliriz. Bu nedenle Beşiktaş maçını çok önemsiyoruz. Taraftarımızın önünde elimizden gelen her şeyi yapıp, 5. galibiyete ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

Durur, Beşiktaş maçında taraftar desteğine çok ihtiyaç duyduklarını, herkesi maça davet ettiklerini sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA