AGÜ Spor Avrupa'da 5. galibiyet peşinde

Kulüp başkanı Yağmur: "Baloncesto Avenida'yı mağlup ederek, gruptaki 5. galibiyetimizi almayı hedefliyoruz"

AGÜ Spor Avrupa'da 5. galibiyet peşinde
AGÜ Spor Avrupa'da 5. galibiyet peşinde
GİRİŞ 20.01.2015 13:13 GÜNCELLEME 20.01.2015 13:13

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ Spor) Başkanı Ömer Yağmur, FIBA Avrupa Ligi B Grubu'nda yarın İspanya ekibi Baloncesto Avenida'yı mağlup ederek, gruptaki 5. galibiyetlerini almayı hedeflediklerini söyledi.

Yağmur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, grupta geride kalan 9 maçın 4'ünden galibiyet, 5'inden mağlubiyetle ayrıldıklarını hatırlattı.

Baloncesto Avenida maçını kazanarak, üst tur iddialarını sürdürmeyi arzu ettiklerini ifade eden Yağmur, şunları kaydetti:

"Bizi zor bir maç bekliyor. Rakibimiz çok güçlü, grupta ikinci sırada yer alıyor. Ancak biz de iyi bir takımız Lindsay Whalen ve Mazic ile takımımız daha da iyi hale geldi. Baloncesto Avenida'yı mağlup ederek, gruptaki 5. galibiyetimizi almayı hedefliyoruz. Deplasmanda alınacak galibiyet ilk 4 iddiamızı sürdürmemizi sağlayacak. Takımın morali yerinde, bir sıkıntımız yok. Umarım İspanya'dan galibiyetle döneriz."

Baloncesto Avenida-AGÜ Spor maçı, yarın saat TSİ 21.30'da İspanya'nın Salamanca kentindeki Pabellon Municipal Wurzburg Salonu'nda oynanacak.

KAYNAK: AA