Fenerbahçe en son transfer gelişmeleri

Fenerbahçe'de transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Fenerbahçe son dakika en son transfer haberleri haber7.com'da

Fenerbahçe en son transfer gelişmeleri
Fenerbahçe en son transfer gelişmeleri
GİRİŞ 03.02.2015 09:12 GÜNCELLEME 03.02.2015 09:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Transfer dönemini hareketsiz geçiren Fenerbahçe, forvet arayışını sürdürüyor. Son iddia Nicklas Bendtner. Fenerbahçe son dakika en son transfer haberleri haber7.com'da

GAZETE MANŞETLERİ

SON DAKİKA HABERLERİ 

SPOR HABERLERİ

Fenerbahçe'den Edin Dzeko bombası

Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe'nin Edin Dzeko ile ilgilendiğini söylediği iddia edildi.

Fenerbahçe kapandığı zannedilen Edin Dzeko defteri yeniden açılıyor... Manchester City'de forma bulmakta zorlanan; Agüero ve Jovatic gibi yıldızlardan dolayı kenarda kalan; Wilfried Bony transferiyle geri plana itilen Boşnak oyuncunun transferi her an gerçekleşebilir. Üstelik kaynak çok sağlam: Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'a yakınlığı ile bilinen televizyoncu Acun Ilıcalı.

OYNAMAK İSTİYOR

Acun Ilıcalı'nın yakın çevresine Dzeko’nun Fenerbahçe’ye çok yakın olduğunu söylediği daha önce City’de kalıp mücadele etmek istediğini dile getiren Boşnak yıldızın da, "Her an hayatımda değişiklik olabilir" mesajıyolladığı iddia edildi.

Manchester City’de 5. sezonunu geçiren Dzeko için 15 milyon Euro'ya kadar çıkan sarı-lacivertliler; Boşnak futbolcuya da 4.5 milyon Euro net ücret öneriyor... Fenerbahçe, Dzeko için harcayacağı parayı ise Emenike ile yolları ayırarak kapatmayı hedefliyor...

TANRI'NIN BİR LÜTFU!

Sarajevo, Teplice, Wolfsburg ve City formaları giyen Edin Dzeko'nun İngiltere ekibiyle 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Wolfsburg’da 142 maçta 85; City'de 176 maçta 70 gol atan Boşnak oyuncu, milli takımda 63 maçta 35 kez ağları havalandırdı. Bosna’nın UNICEF’teki ilk elçisi olan futbolcu, 4 dil biliyor; Boşnaklar onu Tanrı’nın lütfu olarak tanımlıyor.

Ünlü golcünün menajerinden F.Bahçe açıklaması!
Fenerbahçe ile anlaşmaya yakın olduğu iddia edilen Edin Dzeko'nun menajeri bu transferin mümkün olmadığını söyledi.

Ünlü golcünün menajerinden F.Bahçe açıklaması!

Fenerbahçe'nin Manchester City'li Edin Dzeko ile anlaşmaya yakın olduğu iddiası dün gündeme bomba gibi düştü.

İngiliz basınının haberine göre, Sarı Lacivertli kulüp yıldız futbolcu için 12 milyon poundu gözden çıkardı ve Dzeko'nun da teklife sıcak baktığı yönündeydi...

Dzeko'nun menajeri İrfan Recepagic konu ile ilgili Skorer.com'a konuştu.

"Haberler doğru değil. Teklif yok. Dzeko'nun Fenerbahçe'ye gelmesi mümkün değil" diyerek iddialara son noktayı koydu.

Ozan Tufan için söz Fenerbahçe'de

Sarı-Lacivertliler, Ozan Tufan için 4 milyon Euro'yu gözden çıkarmıştı. Bursa cephesi, bu rakamın artırılmasını bekliyor. 

Fenerbahçe’de transferde hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Teknik direktör İsmail Kartal, sezonun ikinci bölümünde takıma katkı sağlayabilecek bir oyuncu istiyor. Yönetimin de bu konudaki çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor. Gündemdeki en önemli isim, Bursaspor’da forma giyen Ozan Tufan...

19 yaşındaki orta saha oyuncusu için Sarı-Lacivertliler, 4 milyon Euro’yu gözden çıkardığını açıklamış ve bu bonservis bedelini de oyuncunun kulübü Bursa’ya iletmişti. Ara transfer dönemi 2 Şubat’ta bitiyor ve Kanarya, bu rakamın fazla üstüne çıkmak istemiyor. Yeşil-Beyazlılar ise rakamın artırılmasını bekliyor. Alınan bilgiye göre, devreye giren aracılar, iki taraf arasında ortak bir çözüm yolu bulmak için mesai harcamaya başladı.

Fenerbahçe'den Nicklas Bendtner bombası!

 

 

 

Santrafor arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Danimarkalı golcü Nicklas Bendtner'in transferini büyük ölçüde bitirdi.

Sezon başında Wolfsburg'a transfer olan ancak Ivica Olic ve Bas Dost'un arkasında 3. forvet konumuna düşen Nicklas Bendtner, Alman ekibinden ayrılmak istedi. 27 yaşındaki santrafor menajerler vasıtasıyla Sarı-Lacivertli kulübe önerildi. Sow'un yokluğundan dert yakınan İsmail Kartal, Nicklas Bendtner ismine hiç düşünmeden onay verdi. Görüşmelerde büyük aşama kaydeden Fenerbahçe, Wolfsburg'a kiralama bedeli ödemeden transferi bitirmeye çalışıyor.

Bendtner'in yıllık ücretini ödemeyi kabul eden ve Danimarkalı golcüyle prensip anlaşmasına varan Sar-Lacivertli yönetim, Wolfsburg'un istediği kiralama bedelinde anlaşırsa imzalar hemen atılacak.

Nicklas Bendtner'in kariyeri
                                                             Maç   Gol
2005–2014 Arsenal                              108   (24)
2006–2007 → Birmingham City (loan) 42     (11)
2011–2012 → Sunderland (loan)         28      (8)
2012–2013 → Juventus (loan)              9       (0)
2014– VfL Wolfsburg                            8       (1)
2006– Danimarka                                 64     (26)

İşte Bendtner'in Arsenal'deki golleri

Mehmet Can Belören

Fenerbahçe Luiz Adriano'yu resmen istedi!

Emenike'yi elden çıkarıp bir de forvet transferi yapmak isteyen Fenerbahçe, sürpriz bir teklifle Lucescu'nun kapısını çaldı.

Forvet transferi için düğmeye basan Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk'in 27 yaşındaki yıldızı için Ukrayna ekibine ilk teklifi yaptı.

Shakhtar'a 7 milyon Euro öneren Sarı-Lacivertlilerin ilk teklifi geri çevrildi. Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam eden Ukrayna ekibi yıldız futbolcuyu devre arasında satmak istemedi. Fenerbahçe'ye sezon sonu görüşelim yanıtı veren Shakhtar Donetsk, Sarı-Lacivertlilerin ısrarı sonrasında Luiz Adriano'yu 10 milyon Euro'dan aşağı satmayacaklarını bildirdi.



Emenike takası önerildi!

Başkan Aziz Yıldırım, İsmail Kartal'ın çok istediği Brezilyalı santrafor için son teklifini Peşembe günü yaptı. Shakhtar Donetsk'e 10 milyon Euro veremeyeceklerini belirten Yıldırım, Emenike+para teklif etti.

Son kararı Lucescu verecek

Ukrayna ekibi, Fenerbahçe'nin sürpriz teklifi karşısında düşünmek için süre isterken, son kararı Teknik Direktör Mircea Lucescu'nun vereceği öğrenildi.

Kuyt ailesinin Fenerbahçe kararı

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Kuyt Avrupa’dan teklifler aldığını açıkladı. Ancak ailesi Türkiye’den ayrılmaya sıcak bakmıyor. 

Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Dirk Kuyt'un sezon sonu nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu olmaya devam ediyor. 35 yaşındaki golcü önceki günkü basın toplantısında Avrupa kulüplerinden teklifler aldığını açıkladı.

Ancak Hollandalı futbolcunun yakın kaynaklarından alınan bilgilere göre Kuyt, Avrupa’dan teklilere rağmen futbol hayatını Fenerbahçe'de sürdürmek istiyor. Çünkü Kuyt’ın 4 çocuğu da eğitimlerine İstanbul’da devam ediyor ve ailenin Türkiye’de oturmuş bir sistemi var. Ailesi, bu sistemi bozma yanlısı değil. Bu nedenle de öncelik Fenerbahçe’de kalmak. Nitekim Kuyt, önceki gün yönetime “masaya oturalım” mesajı göndermişti.

YÖNETİM DE MEMNUN

Fenerbahçe yönetimi de 35 yaşındaki oyuncunun performansından ve profesyonelliğinden oldukça memnun. Kuyt’ın başta genç oyuncular olmak üzere tüm futbolculara örnek teşkil ettiğini düşünüyorlar. Yönetim, sezon sonuna doğru Kuyt ile masaya oturmayı planlıyor. 2012-13 sezonunun başında Liverpool’dan transfer edilen Kuyt, Fenerbahçe’de 3’üncü sezonunu yaşıyor. Sarı-Lacivertli kulüpte 110 maçta 31 kez rakip fileleri havalandırdı.

YORUMLAR 1
  • hüseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    Yürü fenerbahçe
    Cevapla