3. Sarıkamış Off-Road Oyunları

Oyunlar, ilk etap yarışmalarıyla başladı

3. Sarıkamış Off-Road Oyunları
3. Sarıkamış Off-Road Oyunları
GİRİŞ 17.01.2015 20:37 GÜNCELLEME 17.01.2015 20:37

3. Sarıkamış Off-Road Oyunları, ilk etap yarışmalarıyla Sarıkamış ilçesinde başladı.

Eksi 36 Off-Road Kulübü ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Türkiye'de gece kar üzerinde yapılan ilk yarış organizasyonu özelliğini taşıyan yarışlar için ilçeye gelen çok sayıda off-road Kulübü, oteller bölgesinde oluşturulan pistte buluştu.

Burada 2 tur halinde yarışan sporcular, birbirinden zorlu etapları geçmek için kıyasıya mücadele verdi. Yarışlar için çevre illerden de gelen yarışseverler, yarışmacıların performanslarını beğeniyle izledi.

Performansı sırasında yarış için oluşturulan su dolu çukura giren ve gaz teli koptuğu için orada kalan araç da bir kepçe yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı.

Yarın da devam edecek yarışlara Türkiye genelinde 14 off-road kulübü ile 150'ye yakın yarışmacı katılıyor.

Eski 36 Off-Road Kulübü yetkililerinden Erdoğan Uzlu, keyifli bir yarışma gerçekleştirdiklerini belirterek, yarışma için ilçeye gelen kulüplere teşekkür etti.

Etkinliğe katılan herkesin büyük keyif aldığını ifade eden Uzlu, "Yarışmaya İran'dan da katılım var. Bu bizi mutlu etti. Çok sayıda yarışmacı pistte oluşturulan parkurları geçmek için mücadele etti. Keyifli anlar yaşandığına inanıyorum" dedi.

KAYNAK: AA