Basketbolda maçın ardından

Edirne Belediyesi Edirnespor Baş Antrenörü Öztürk: - “Maç iki tarafa da gitti geldi, sonuçta galip geldiğimiz için mutluyum”

Basketbolda maçın ardından
Basketbolda maçın ardından
GİRİŞ 17.01.2015 16:59 GÜNCELLEME 17.01.2015 16:59

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) deplasmanda Osmaniye Gençlik’i 68 - 66 yenen Edirne Belediyesi Edirnespor’un başantrenörü Mehmet Can Öztürk, takımın ikinci yarıdaki başarılı oyununun galibiyeti getirdiğini söyledi.

Öztürk, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zorlu geçen maçı kazandıkları için mutlu olduğunu belirtti.

Deplasmanda galip gelen sporcularını kutladığını belirten Öztürk, şöyle devam etti:

"Oyuncularımı, sahada vermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Zorlu bir mücadele oldu. Taraftar da çok iyiydi. Gerçekten maç iki tarafa da gitti geldi, sonuçta galip geldiğimiz için mutluyum. İkinci yarıda daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. Bu da bize galibiyeti getirdi. Bu gün, skorda zayıf kaldık. İstediğimiz şekilde savunma yaptık fakat ilk yarıda potamızda çok sayı gördük. Hedefimiz, bundan sonraki maçlarda daha iyi basketbol sergileyip ligde daha yukarılara çıkmak. Bu gün oyuncularımı, sahadaki gayret ve özverili mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum."

Osmaniye Gençlik cephesi

Osmaniye Gençlik Başantrenörü Aydın Uğuz maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu belirtti.

Rakibi tebrik ettiğini ifade eden Uğuz, "Çok heyecanlı ve zevkli bir maç oldu. Kazansaydık çok daha güzel olacaktı ama son iki atağı iyi kullanamadık. Yanlışlarımızın üzerine gitmemiz gerekiyor. Maçın sonlarına doğru basit hatalar yaptık. İyi savunma yapmamıza rağmen bu başarıyı hücumda gösteremedik. Rakibimiz de iyi basketbol oynadı ve mücadele etti. Kaybettiğimiz için üzgünüm. Artık önümüzdeki maçlara bakıp devam edeceğiz. Rakibimizi kutluyorum" dedi.

KAYNAK: AA