Yeni Malatyaspor yönetiminden Boyraz'a ziyaret

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yeni Malatyaspor yönetiminden Boyraz'a ziyaret
Yeni Malatyaspor yönetiminden Boyraz'a ziyaret
GİRİŞ 17.01.2015 12:21 GÜNCELLEME 17.01.2015 12:21

Esenlik Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bir üst lige çıkma yolunda Yeni Malatyaspor'a her zaman katkı verdiklerini belirten Boyraz, büyükşehir olan Malatya'nın artık Süper Lig'de temsil edilmesi gerektiğini kaydetti.

Yeni Malatyaspor'un bu yıl iyi bir mücadele içerisinde olduğunu ifade eden Boyraz, "Kamu şirketi olmamız neticesinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’ın isteği doğrultusunda Yeni Malatyaspor'umuzu destekliyoruz. Elimizden geldiğince destek vermeye devam edeceğiz. Şehrimizin kültürel, sosyal tanıtımı anlamında çok önemli katkıları var. Son dönemde sadece belediye değil bütün kamu ve kurumların, derneklerin destek verdiği bir takım haline geldi" açıklamasında bulundu.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ise Esenlik şirketinin her zaman Yeni Malatayspor'un yanında olduğunu belirterek, "Birlik ve beraberlik içerisinde olursak ortak değerimiz olan Yeni Malatyaspor’u hak ettiği yere taşırız. Destekler bizler için çok önemli. Bu işi sadece bir kuruma yüklemek doğru olmaz. Her kurum ve kişi bu takıma destek vermelidir. İkinci yarı ile seri yakalayıp şampiyon olmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Ziyarette, Boyraz'a üzerinde ismi olan Yeni Malatyaspor forması hediye edildi.

KAYNAK: AA