AGÜ Spor 10. galibiyet peşinde

Kulüp başkanı Yağmur: "Beşiktaş maçını kazanarak, ligdeki 10. galibiyetimizi almayı hedefliyoruz"

AGÜ Spor 10. galibiyet peşinde
AGÜ Spor 10. galibiyet peşinde
GİRİŞ 16.01.2015 10:17 GÜNCELLEME 16.01.2015 10:17

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ Spor) Başkanı Ömer Yağmur, Beşiktaş maçını kazanarak, ligdeki 10. galibiyetlerini almayı hedeflediklerini söyledi.

Yağmur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin (TKBL) 13. haftasında Beşiktaş'ı konuk edeceklerini belirtti.

Beşiktaş maçını kazanarak, deplasmandaki Galatasaray Odeabank maçına morali çıkmayı hedeflediklerini vurgulayan Yağmur, şöyle devam etti:

"Ligde ve Avrupa'da yolumuza iyi bir şekilde devam ediyoruz. Ligde ikinci sırada bulunuyoruz. Haftaya ilk yarının son maçında lider Galatasaray Odeabank'a konuk olacağız. İlk yarıyı lider bitirme düşüncemiz var. Bu bakımdan Beşiktaş karşılaşması çok önemli. Beşiktaş maçını kazanarak, ligdeki 10. galibiyetimizi almayı hedefliyoruz. Temennimiz bu zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak, iyi gidişatımızı sürdürmek."

Taraftardan destek isteyen Yağmur, "Basketbolda sonuçlar hiç belli olmuyor, bazen oyuncularımız gününde oluyor ya da olmuyor. Beşiktaş karşısında kağıt üzerinde favoriyiz. Maça seyircilerimizi bekliyoruz. O maçı da alıp Avrupa'daki karşılaşmaya daha rahat gitmek istiyoruz" diye konuştu.

Kadir Has Spor Salonu'nda yarın yapılacak AGÜ Spor-Beşiktaş maçı, saat 16.00'da başlayacak.

KAYNAK: AA